ΑρχικήinetΗ Sony Mobile εισέρχεται στo Drone Business

Η Sony Mobile εισέρχεται στo Drone Business

Η Sony Mobile εισέρχεται στo Drone Business

 Η SΟΝΥ ψάχνει στα drones για την εξεύρεση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Συγκεκριμένα η SΟΝΥ Mobile, η διαίρεση της SΟΝΥ που είναι υπεύθυνη για τα κινητά τηλέφωνα, τις τηλεπικοινωνίες και τους αισθητήρες μικρής απεικόνισης, ίδρυσε την εταιρεία μαζί με την Τόκιο ΖΜΡ Inc. Αλλά μην περιμένετε να αγοράσετε ένα SΟΝΥ drone σύντομα. Αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη δεν απευθύνονται στο μέσο καταναλωτή.

Ονομάζεται Aerosense, και είναι η εταιρεία που θα ανοίξει καινούργιες πόρτες στη SΟΝΥ Mobile, η οποία ψάχνει νέες αγορές για την τεχνολογία της –  με πιο αξιοσημείωτη αυτή των αισθητήρων απεικόνισης. Η SΟΝΥ παρέχει τους αισθητήρες απεικόνισης του Apple iPhone 6 και του Samsung Galaxy S6. Τώρα σκοπεύει να αξιοποιήσει drones για να πουλήσει περισσότερες κάμερες.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η SΟΝΥ δεν πρόκειται να πουλήσει τα drones, αλλά μάλλον τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε βιομηχανίες όπως η γεωργία και η επιθεώρηση των υποδομών. Επίσης, δεν φαίνεται, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, ότι ο μέσος καταναλωτής μπορεί να προχωρήσει σε ένα Best Buy και να αγοράσει ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος της SΟΝΥ .

Η SΟΝΥ Mobile θα παρέχει  την κάμερα, τους αισθητήρες, το δίκτυο τηλεπικοινωνιών, ενώ η ΖΜΡ θα προσφέρει την αυτόνομη οδήγηση και τη ρομποτική τεχνολογία. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν και στο παρελθόν σε μια επιχείρηση που αφορούσε την τεχνολογία των αυτόνομων οχημάτων. Κάθε εταιρεία θα κατέχει το 50% της νέας επιχείρησης.

Η Sony Mobile εισέρχεται στo Drone Business
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Sony δεν πρόκειται να πουλήσει τα drones, αλλά μάλλον τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε βιομηχανίες όπως η γεωργία και η επιθεώρηση των υποδομών. Επίσης, δεν φαίνεται, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, ότι ο μέσος καταναλωτής μπορεί να προχωρήσει σε ένα Best Buy και να αγοράσει ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος της Sony

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS