ΑρχικήinetSlice -- Έντονα καθοδική η πορεία των πωλήσεων του Apple Watch

Slice — Έντονα καθοδική η πορεία των πωλήσεων του Apple Watch

Slice — Έντονα καθοδική η πορεία των πωλήσεων του Apple Watch Slice, Πτώση 85% 

H εταιρεία SΙιce Intelligence, που πραγματοποιεί αναλύσεις αγορών, λέει ότι οι πωλήσεις του Apple Watch πέφτουν σημαντικά και απότομα.

Η ανάλυση της SΙιce Intelligence για το Apple Watch δείχνει ότι οι πωλήσεις του έχουν απότομη καθοδική πορεία από το λανσάρισμα του, πτώση που φτάνει το 85%-90%.

Η πτώση στις πωλήσεις συσκευών μετά το λανσάρισμα τους είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί αναμενόμενο, άλλα τα ποσοστά στην περίπτωση του Apple Watch ίσως είναι ανησυχητικά για την Apple.

Εξάλλου, τα Google Trends δείχνουν ότι οι καταναλωτές ενδιαφέρονται περισσότερο για το iPod παρά για το Watch.

Οι πωλήσεις του Apple Watch είναι έντονα καθοδικές

Slice -- Έντονα καθοδική η πορεία των πωλήσεων του Apple Watch Slice, Πτώση 85%   H εταιρεία Slice Intelligence, που πραγματοποιεί αναλύσεις αγορών, λέει ότι οι πωλήσεις του Apple Watch πέφτουν σημαντικά και απότομα.Φαίνεται ότι σημαντικό ρόλο στην έντονη καθοδική πορεία των πωλήσεων του Apple Watch έχει η παρτίδα με τα ελαττωματικά εξαρτήματα που καθυστερεί τις παραδόσεις περισσότερο από το κανονικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παραδόσεις των πρώτων παραγγελιών του Apple Watch είναι τοποθετημένες εξ αρχής για τον μήνα που διανύουμε, τον Ιούλιο.

Εξάλλου, συγκρατημένος είναι και ο ενθουσιασμός των reviews που έχει πάρει έως τώρα το Apple Watch.

 

πηγή: gr.pcmag.com/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS