ΑρχικήinetΑστυνομικό drone καταδιώκει και συλλαμβάνει ληστή

Αστυνομικό drone καταδιώκει και συλλαμβάνει ληστή

drone
Αστυνομικό drone βοηθά στη καταδίωξη και σύλληψη 21χρονου

 

Ένας 21χρονος άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στο Μίντλτον των ΗΠΑ, με την βοήθεια ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους της αστυνομίας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να διερευνήσει την περιοχή όπου κρυβόταν ο δράστης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wisconsin State Journal, σε βάρος του Marquis Meki Isiah Phiffer απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή ενός αυτοκινήτου, ληστεία ενός καταστήματος και απόπειρα διαφυγής από τις αρχές.

Μετά την κλοπή ενός αυτοκινήτου από έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος είχε σταθμεύσει σε κατάστημα γρήγορης εστίασης, ο δράστης χρησιμοποίησε το κλεμμένο όχημα για να πραγματοποιήσει ληστεία σε πρατήριο καυσίμων, μόλις μια ώρα μετά. Ο 50χρονος ειδοποίησε τις αρχές και η αστυνομία αφού εντόπισε, καταδίωξε τον Phiffer, o οποίος προσπαθώντας να διαφύγει εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και κατέφυγε σε βαλτώδη περιοχή κοντά στο Τίντεμανς Ποντ στο Μίντλτον.

Εκεί η πυροσβεστική πρόσφερε στην αστυνομία ένα φουσκωτό σκάφος και ένα drone με κάμερα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον Phiffer, τα παπούτσια του έπλεαν μακριά από τον ίδιο, ενώ μετρητά βρίσκονταν στο νερό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης ήταν χρήστης ηρωίνης, και όπως υποστήριξε προέβη στις προαναφερθείσες πράξεις καθώς έπασχε από σύνδρομο στέρησης.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS