ΑρχικήinetKrita, η επαγγελματική εφαρμογή για ψηφιακό σχεδιασμό αναβαθμίζεται

Krita, η επαγγελματική εφαρμογή για ψηφιακό σχεδιασμό αναβαθμίζεται

Krita

Η Krita, μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ψηφιακών αρχείων ζωγραφικής από το μηδέν έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.9 Beta 2, εμπλουτισμένη με μια σειρά βελτιώσεων και διαφόρων διορθώσεων.

Οι επαγγελματικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για σχεδιασμό δεν είναι συνήθως δωρεάν αλλά εδώ μιλάμε για Linux και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη εφαρμογή που έρχεται με μηδενικό κόστος και πολλές δυνατότητες. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποια χαρακτηριστικά από την αρχή, μπορείτε να υποβάλετε μια διόρθωση και οι προγραμματιστές της να την εφαρμόσουν.

Όπως έγραψαν οι προγραμματιστές στην ιστοσελίδα τους, στην έκδοση Beta 2 δόθηκε μεγάλη έμφαση στη διόρθωση διαφόρων σφαλμάτων. Μερικές από τις πιο σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνουν, τη δυνατότητα ρύθμισης του φόντου, την τελειοποίηση της εξαγωγής των αρχείων PDF, την αφαίρεση της επιλογής της βούρτσας, την αναβάθμιση του gmic στην έκδοση 1.6.0.3 καθώς και μια σειρά από διορθώσεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Krita 2.9 Beta 2 από εδώ, με την υποσημείωση ότι είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και ίσως να βρείτε κάποια σφάλματα.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS