ΑρχικήinetApple Stores για τη καταπολέμηση του AIDS

Apple Stores για τη καταπολέμηση του AIDS

Apple Stores RED

Η Apple ξεκινάει από σήμερα μια νέα καμπάνια 2 εβδομάδων, με πωλήσεις μέσα από το App Store, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στον αγώνα κατά του AIDS.

Από σήμερα το πρωί, θα προσφέρει μέσα από το App Store νέο περιεχόμενο σε 25 εφαρμογές και θα προσφέρει τα έσοδα αυτά στο παγκόσμιο ταμείο για τον αγώνα κατά της νόσου. Ανάμεσα στις εφαρμογές αυτές είναι το Angry Birds, Garage Band, και το FIFA 15.

Όπως δηλώνει και ο CEO, Tim Cook, η εταιρεία υποστηρίζει τον αγώνα αυτό και θεωρεί ότι το δώρο της ζωής είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί κάποιος να δώσει. Εδώ και 8 χρόνια οι πελάτες της εταιρείας βοηθούν στον αγώνα αυτό στην Αφρική. Φέτος με τη καμπάνια αυτή, που θα είναι και η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην εταιρεία, μερικά από τα καλύτερα μυαλά της Apple θα συνδράμουν στο να μαζευτούν πόροι μέσα από το online Apple Store, αλλά και τα καταστήματα της εταιρείας.

Apple Black Friday & Cyber Monday.

Επιπλέον τη Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, αλλά και τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, που παραδοσιακά είναι οι μέρες με τη μεγαλύτερη κίνηση στο τζίρο της εταιρείας, τα έσοδα πάλι θα διατεθούν στον αγώνα κατά του AIDS. Η συνεργασία της εταιρείας με το RED, τον οργανισμό για τον αγώνα κατά του AIDS, ξεκίνησε το 2006, όταν η Apple, δώριζε $10, σε κάθε πώληση iPod Nano Red Special Edition. Ιδρυτής του οργανισμού αυτού για τη καταπολέμηση του ιού στην Αφρική είναι ο Bono των U2.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS