ΑρχικήinetΣυνεργασία Mozilla και Tor Project

Συνεργασία Mozilla και Tor Project

500px-Tor-logo-2011-flat.svg_

Σήμερα το Tor Project ανακοίνωσε την συνεργασία του με το Mozilla, τον δημιουργό του Firefox browser, και το Center of Democracy & Technology, μια ομάδα υπεράσπισης για τα ψηφιακά δικαιώματα, σαν μέρος μιας νέας πρωτοβουλίας που ονομάζεται PolarisTor Project.

Η συνεργασία θα βοηθήσει τόσο το ίδρυμα Mozilla όσο και το Tor Project. Το πρόγραμμα περιήγησης Firefox θα έχει περισσότερες δυνατότητες προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ενώ το Tor Project θα δουλεύει παράλληλα με τους προγραμματιστές του Mozilla για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αρχικού πηγαίου κώδικα του Firefox με αυξημένη υποστήριξη από το δίκτυο Tor. Γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα περιήγησης Tor στηρίζεται στην τεχνολογία Mozilla.

Σήμερα υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός συνδέσεων Tor που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα. Το ίδρυμα Mozilla θα προσθέσει πολλά επιπλέον ενδιάμεσα relays στο Tor network.

Για σας που ανησυχείτε για προστασία της ιδιωτικής σας ζωής κατά την πλοήγηση σας στο Internet, το πρόγραμμα περιήγησης Tor είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τα αδιάκριτα μάτια μακριά σας. Με την ανακοίνωση της εταιρικής σχέσης του Mozilla και του δικτύου Tor, ότι η ιδιωτική περιήγηση θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο ισχυρή.

Πηγή: secnews.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS