ΑρχικήsecurityΕσείς μπορείτε να χακάρετε το Blackphone;

Εσείς μπορείτε να χακάρετε το Blackphone;

blackphone-privateos-540x334

H Silent Circle και η Blackphone έχουν ξεκινήσει από κοινού ένα νέο πρόγραμμα bug bounty για τον εντοπισμό ευπαθειών στο “Βlackphone”, το ασφαλέστερο smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά (σύμφωνα με τους δημιουργούς του).

Η Βlackphone έχει ορίσει ως ελάχιστη αμοιβή τα 128 δολάρια, για όποιον καταφέρει να ανακαλύψει κάποια ευπάθεια στο PrivatOS, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, καθώς και στους διακομιστές ή τα συσχετιζόμενα web portals που χρησιμοποιεί το Blackphone.

Η Silent Circle πληρώνει το ίδιο ποσό για bugs που θα εντοπιστούν σε υπηρεσίες δικτύου, υποδομές cloud, ιστοσελίδες και υπηρεσίες web.

To “Βlackphone” έχει κατασκευαστεί για την αποτελεσματική προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, συνδυάζοντας εξειδικευμένο λογισμικό και μια σειρά από υπηρεσίες, που επιτρέπoυν την ασφαλή πραγματοποίηση κλήσεων – ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου -μεταφορά & αποθήκευση αρχείων – πραγματοποίηση video chat, χωρίς φόβο για παρακολούθηση ή καταγραφή των δραστηριοτήτων τους.

Το Βlackphone είναι αποτέλεσμα μιας κοινοπραξίας μεταξύ της Silent Circle, και του κατασκευαστή mobile hardware, Geeksphone, και διατίθεται στην αγορά ως το απόλυτο εργαλείο ασφαλούς επικοινωνίας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS