ΑρχικήinetTo FB Pages Manager 1.9 έφτασε στο Windows Phone

To FB Pages Manager 1.9 έφτασε στο Windows Phone

FB-Pages-Manager-1-9-Arrives-on-Windows-Phone

Μια ενημερωμένη έκδοση του FB Pages Manager είναι τώρα διαθέσιμη προς λήψη για τους ιδιοκτήτες των συσκευών Windows Phone, η έκδοση 1.9.0.0.

Η νέα εφαρμογή έφτασε στις συσκευές με ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό απαγόρευσης, το οποίο επιτρέπει στους διαχειριστές να απαγορεύουν εύκολα χρήστες που δημοσίευσαν ή σχολίασαν στη σελίδα τους, ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να κάνουν unban τους χρήστες.

Επίσης, το ενημερωμένο FB Pages Manager παρέχει χρήσεις με τη δυνατότητα να διαχειρίζονται όλες τις ρυθμίσεις της σελίδας τους απευθείας από την εφαρμογή.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή περιλαμβάνει κοινοποιήσεις Lockscreen, καθώς οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το FB Pages Manager για να εμφανίσουν τον αριθμό των μη αναγνωσμένων ειδοποιήσεων στην οθόνη.

Επιπλέον, το λογισμικό του κινητού παρέχει πλέον υποστήριξη και για κάποιες άλλες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Βουλγαρικής και της Κινεζικής.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται για τη νέα έκδοση του FB Pages Manager θα πρέπει επισκεφθούν το Windows Phone Store. Υπάρχει, επίσης, και μια δωρεάν έκδοση διαθέσιμη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS