ΑρχικήsecurityΟι οπαδοί της ανώνυμης περιήγησης μέσω Tor μπορούν να κάνουν λήψη της...

Οι οπαδοί της ανώνυμης περιήγησης μέσω Tor μπορούν να κάνουν λήψη της νέας έκδοσης 3.6.2

Anonymous-Web-Surfing-Fans-Offered-Tor-Browser-3-6-2-for-Download

Το Tor Project ανακοίνωσε την τελευταία έκδοση του εργαλείου ανώνυμης περιήγησης στο διαδίκτυο, το Tor Browser Bundle 3.6.2, το οποίο περιλαμβάνει τα τελευταία χαρακτηριστικά για την ασφάλεια και τις επιδόσεις, καθώς και μια νέα υποστήριξη για τον Firefox.

Ως συνήθως, οι προγραμματιστές έχουν σπάσει τις αλλαγές σε κατηγορίες, αρχίζοντας με τα γενικά χαρακτηριστικά και τις διορθώσεις που αφορούν χρήστες από όλες τις πλατφόρμες (Mac, Windows, Linux).

Το ευχάριστο γεγονός για τους χρήστες που προτιμούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο χωρίς να παρακολουθούνται είναι ότι το Tor βασίζεται σε Firefox 24.6.0esr (εκτεταμένη στήριξη) και περιλαμβάνει μια ενημέρωση κώδικα του OpenSSL (1.0.1h), NoScript έκδοση 2.6.8.28, και ενημέρωση του Tor (Tor 0.2.4.22).

Σε αυτή την έκδοση έχουν επιδιορθωθεί πολλά γνωστά σφάλματα. Για παράδειγμα, ο browser περιλαμβάνει τεκμηρίωση Συνδεόμενων Μεταφορών (Pluggable Transports), αποτρέπει την γραφή του ClipBoardCache στο δίσκο και κάνει το Host CONNECT header το ίδιο με το Request-URI. Περιλαμβάνει ενημέρωση για TLS 1.1 και 1.2 και δεν στέλνει περαιτέρω πληροφορίες έναρξης λειτουργίας στη Mozilla, απλά κρατά τα πάντα εντελώς ανώνυμα.

Για την υποστήριξη των Pluggable Transports, το Torπεριλαμβάνει FTEProxy 0.2.15 και obfsproxy 0.2.9. Επίσης, υπάρχει μια ενημέρωση για την καταγραφή ακατάλληλων μηνυμάτων.

Οι δημιουργοί του αναφέρουν σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα περιήγησης Tor, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανοικτού δικτύου που “σας βοηθά στην υπεράσπιση κατά της ανάλυσης της κίνησης, μια μορφή εποπτείας δικτύου που απειλεί την προσωπική ελευθερία και την ιδιωτικότητα, τις εμπιστευτικές επιχειρηματικές δραστηριότητες και τις σχέσεις, και την κρατική ασφάλεια».

Λήψη του TorBrowserBundle 3.6.2 για MacOSX
Λήψη του TorBrowserBundle 3.6.2 για Windows
Λήψη του TorBrowserBundle 3.6.2 για Linux

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS