ΑρχικήinetΝα τι συμβαίνει όταν ένα σκυλί μπαίνει στο Tinder

Να τι συμβαίνει όταν ένα σκυλί μπαίνει στο Tinder

44981CB5F925675A8A9C3186F0079342

Χνουδωτές ερωτικές περιπέτειες στη διαβόητη πλατφόρμα dating!

Το Tinder, η τεράστια αυτή δεξαμενή μοναξιάς και τεστοστερόνης, καλωσόρισε πρόσφατα έναν σκύλο στην επικράτειά της, με τα γεγονότα που ακολούθησαν να είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικά.

Να λοιπόν τι γίνεται όταν ρίξεις ένα κόκαλο στο Tinder, που για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, πρόκειται για μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να βρεις φίλους σε κοντινή ακτίνα και ό,τι ήθελε προκύψει.

Ο δημοσιογράφος Joe Veix αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στη διαβόητη εφαρμογή σεξουαλικών συναντήσεων ως σκύλος. Κι έτσι το 26χρονο(!) golden retriever με όνομα Hero κατέβηκε στον χώρο του online dating, και για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο δίκαια, ο δημοσιογράφος ήθελε αρχικά τον σκύλο του αρσενικό και κατόπιν θηλυκό.

tndredogggse1Οι κυρίες που «τσίμπησαν» στον κύριο Hero, καθώς πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο golden retriever, επιδόθηκαν από απλές συζητήσεις με γαυγίσματα και νιαουρίσματα μέχρι και φλερτ κανονικό! Ο αρσενικός Hero συγκέντρωσε συνολικά 206 matches (154 άντρες και 52 γυναίκες) σε 7 ημέρες.

tndredogggse2 tndredogggse4 3Ένας ελαφρώς διαφορετικός χορός στήθηκε όμως όταν το σκυλάκι μετατράπηκε σε θηλυκό. Την κυρία Hero θέλησαν 300 και πλέον μοναχικοί άντρες μέσα σε μόλις 2 ώρες(!), ενώ έλαβε και ειδοποίηση από μία γυναίκα!

Όσο για τους κυρίους που επικοινώνησαν με το σκυλί, εδώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο «σκοτεινά», καθώς το φλερτ κινήθηκε από κλισέ ατάκες μέχρι και χοντροκομμένο «πέσιμο», γεγονός που ανάγκασε τελικά τον Joe Veix να κλείσει τον λογαριασμό!

5 6 7 8 9 10«Σταμάτησα να είμαι θηλυκό σκυλί έπειτα από μόλις μία μέρα και διέγραψα την εφαρμογή», δήλωσε ο δημοσιογράφος, «αηδίασα με τα απαίσια μηνύματα που έπαιρνα, αλλά και από το γεγονός ότι το κινητό μου κατακλύστηκε από ειδοποιήσεις του Tinder». Συμπέρασμα; «Ακόμα κι αν είσαι σκύλος, το online dating είναι απαράδεκτο»!

Κάποιοι το είδαν ως πλάκα συμμετέχοντας στα χαρούμενα ηλεκτρονικά γαυγίσματα του Hero, οι περισσότεροι όμως είχαν άλλα στον νου τους για το αθώο σκυλάκι: από σεξουαλικά υπονοούμενα και προχωρημένες ατάκες, δεν έπαιξε φαίνεται κανέναν ρόλο που το σκοτεινό αντικείμενο του online πόθου φιγούραρε ως σκυλί…

 

Πηγή: newsbeast.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS