ΑρχικήinetΔείτε πόσο “υγιής” είναι η μπαταρία του MacBook σας με το Battery...

Δείτε πόσο “υγιής” είναι η μπαταρία του MacBook σας με το Battery Diag

See-How-Healthy-Your-MacBook-s-Battery-Is-with-Battery-Diag

Η rocky Sand Studio Ltd. προσφέρει μια δωρεάν λύση για τους ιδιοκτήτες των MackBook που θέλουν να δουν πόσο “υγιής” είναι η μπαταρία στον φορητό τους υπολογιστή. Η εφαρμογή, προσφέρει πληροφορίες για την κατάσταση σε ένα εύκολο και προσιτό περιβάλλον και το καλύτερο απ’ όλα, είναι εντελώς δωρεάν.

Είναι συμβατό μόνο με MacBooks (κυρίως επειδή τα desktops δεν λειτουργούν με μπαταρίες), το Battery Diag σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση σε λεπτομέρειες της μπαταρίας από τη γραμμή του μενού σας, προσφέροντας μια γρήγορη επισκόπηση των πιο σημαντικών πληροφοριών κατάστασης της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή σας.

Η έκδοση 1.0.1 κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα με διορθώσεις συμβατότητας Retina και άλλων ενημερώσεων κώδικα. Για να κάνετε λήψη του Battery Diag, χρειάζεστε ένα MacBook Air ή MacBook Pro που εκτελούν οποιαδήποτε έκδοση του OS X 10.9 (Mavericks) και φυσικά έναν επεξεργαστή 64-bit.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, προσφέρεται εντελώς δωρεάν και δεν είναι δοκιμαστική έκδοση ή προώθηση κάποιας διαφήμισης. Τα σχόλια στο Mac App Store δείχνουν ότι οι χρήστες είναι γενικά ικανοποιημένοι με τη λειτουργικότητα της εφαρμογής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS