ΑρχικήsecurityCyberTab: Δωρεάν εργαλείο που βοηθά τους οργανισμούς να υπολογίσουν το κόστος των...

CyberTab: Δωρεάν εργαλείο που βοηθά τους οργανισμούς να υπολογίσουν το κόστος των κυβερνοεπιθέσεων

CyberTab-Free-Tool-That-Helps-Organizations-Calculate-Cost-of-Cyberattacks

Εάν η εταιρεία σας έχει γίνει ο στόχος μιας διαδικτυακής επίθεσης, ή αν φοβάστε ότι θα μπορούσε σύντομα να συμβεί, θα ήταν πολύ χρήσιμο να κατανοήσει και να εκτιμήσει τις ζημιές και τα έξοδα. Το CyberTab είναι ένα δωρεάν εργαλείο που κάνει ακριβώς αυτό.

Κυκλοφόρησε από το Economist Intelligence Unit και χρηματοδοτείται από την Booz Allen Hamilton, το CyberTab είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο που μπορεί να εκτιμήσει την οικονομική επίπτωση μιας ηλεκτρονικής επίθεσης.

Οι χρήστες πρέπει να ορίσουν τον κλάδο τους, τα έσοδά τους, τον αριθμό των εργαζομένων, τον αριθμό των πελατών, το είδος της επίθεσης, λεπτομέρειες σχετικά με το πώς εντοπίστηκε, τα έξοδα που σχετίζονται με την επίθεση  και λαμβάνουν μια λεπτομερή έκθεση που εξηγεί το συνολικό κόστος. Αυτό επιτρέπει μια ανάλυση κόστους – οφέλους των στρατηγικών ασφαλείας.

Το CyberTab μπορεί να είναι χρήσιμο για την ασφάλεια πληροφοριών, τους κινδύνους, οικονομικές και άλλες μορφές ρίσκων των ανώτερων στελεχών.

Το CyberTab δεν συλλέγει δεδομένα χωρίς άδεια και δεν ζητά οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να ταυτοποιήσει τους χρήστες.

Το CyberTab είναι διαθέσιμο στο δικτυακό τόπο της Booz Allen Hamilton.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS