ΑρχικήinetΓραφείο εύρεσης εργασίας κάλεσε κατά λάθος όλους τους άνεργους να πιάσουν δουλειά!

Γραφείο εύρεσης εργασίας κάλεσε κατά λάθος όλους τους άνεργους να πιάσουν δουλειά!

Internet-Surfing_535_355

Με κακόγουστη φάρσα που προκάλεσε χάος μοιάζει το λάθος που έκανε ένα γραφείο εύρεσης εργασίας της Στοκχόλμης, το οποίο κάλεσε όλους τους εγγεγραμμένους ανέργους της πόλης να παρουσιαστούν ταυτόχρονα για να περάσουν από συνέντευξη για την πρόσληψή τους.

“Κάτι πήγε στραβά με την ηλεκτρονική λίστα ενημέρωσης. . . και δημιουργήθηκε μια πολύ μπερδεμένη κατάσταση στην υπηρεσία”, δήλωσε ο Κλας Όλσον, ο ασκών χρέη διευθυντή στο γραφείο εύρεσης εργασίας.

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήγγειλε τις επικείμενες προσλήψεις αντί να σταλεί σε περίπου 1.000 ανθρώπους στάλθηκε σε 61.000, σχεδόν σε όλους τους ανέργους της Στοκχόλμης, ανέφερε η αστυνομία της πρωτεύουσας. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο δρόμο όπου βρίσκεται το γραφείο και, καθώς έρχονταν ολοένα και περισσότεροι, η ουρά απλώθηκε μέχρι και σε μια κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Καθώς οι ώρες περνούσαν και υπάλληλοι του γραφείου αδυνατούσαν να ελέγξουν την κατάσταση, τα πνεύματα οξύνθηκαν και κλήθηκε η αστυνομία για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους που είχαν αρχίσει να εξαγριώνονται με το “λάθος”.

“Όταν φτάσαμε εδώ υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και επικρατούσε αναστάτωση”, είπε ο αστυνομικός επιθεωρητής Ουλφ Λίντγκρεν.

Ο Όλσον δήλωσε στην εφημερίδα Aftonbladet ότι δεν γνωρίζει εάν επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος ή τεχνικό πρόβλημα.
Η ανεργία στη Σουηδία ανήλθε τον Ιανουάριο στο 8,6%.

 

Πηγή: newsit.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS