ΑρχικήinetΗ κάψουλα χρόνου του Steve Jobs αποκαλύφθηκε μετά από 30 χρόνια

Η κάψουλα χρόνου του Steve Jobs αποκαλύφθηκε μετά από 30 χρόνια

Untitled

Το πνεύμα του Steve Jobs ζει – όχι μόνο μέσω του Mac και του iPhone σας, αλλά και μέσω μια κάψουλας χρόνου.

Η κάψουλα, που θάφτηκε από τον Jobs και αρκετούς άλλους στο Διεθνές Συνέδριο Design στο Aspen το 1983, ήταν γεμάτο με προσωπικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του ποντικιού Lisa. Αυτό το ποντίκι έχει αναγνωριστεί ως ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας. Ο Jobs το χρησιμοποίησε στο συνέδριο, όπου είχε προβλέψει πολλές καινοτομίες που χρησιμοποιούμε σήμερα. Οραματίστηκε το μέλλον των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του Διαδικτύου, τη δημιουργία του App Store, την ασύρματη δικτύωση και άλλες τεχνολογίες της Apple.

Οι διοργανωτές του συνεδρίου ήθελε να βρουν την κάψουλα το 2000, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ωστόσο, χάρη στο show Diggers National Geographic, οι διοργανωτές τελικά το ανακάλυψαν.

Ενώ πολλά στοιχεία στην κάψουλα φαίνεται να έχουν υποστεί βλάβη, το ποντίκι Lisa και άλλα στοιχεία, προστατεύονταν σε πλαστικές σακούλες. Ο συνδιοργανωτής του Diggers, Tim Saylor ήταν συγκλονισμένος με τα ευρήματα.

Εκτός από το ποντίκι, η κάψουλα του χρόνου περιλάμβανε μια εξάδα κουτιών μπύρας Ballantine και τον κύβο του Ρούμπικ – και φυσικά μια μάλλον μυρωδιά μούχλας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αποκαλυπτήρια της χρονοκάψουλας στο Diggers στις 25 Φεβρουαρίου.

Δείτε το βίντεο:

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS