Αρχικήinvestigations Επίθεση Βραζιλιάνων hackers στον ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων).

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Επίθεση Βραζιλιάνων hackers στον ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων).

poasy.teaser

Επίθεση hackers φαίνεται να έχει πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων! Βραζιλιάνοι hackers με την επωνυμία “High-Tech” , που είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν σε Ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες φαίνεται οτι απέκτησαν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Αστυνομικών.

Οι Βραζιλιάνοι hackers φαίνεται οτι τοποθέτησαν αλλοιωμένη σελίδα σε εσωτερικό σύνδεσμο που δεν είναι ορατός αμεσα απο την κεντρική ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Το μήνυμά τους έχει τοποθετηθεί [εδώ] ενώ αναρτούμε και χαρακτηριστικό Screenshot παρακάτω:

poasy.hacked

Εκτιμούμε οτι θα πρέπει οι υπεύθυνοι διαχειριστές να θέσουν ΑΜΕΣΑ εκτος λειτουργίας την ιστοσελίδα ώστε να ελεγθεί και να επιδιορθωθούν πιθανόν αδυναμίες που οδήγησαν τους “High-Tech” Βραζιλιάνους hackers να αναρτήσουν περιεχόμενο στην ιστοσελίδα. Επιπλέον πιθανόν να έχουν διαρρεύσει κωδικοί πρόσβασης διαχειριστή ή χρηστών της ιστοσελίδας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλαχθούν και αυτοί.

Η ιστοσελίδα είναι καθαρά ενημερωτικού περιεχομένου. Κατα συνέπεια ΔΕΝ φαίνεται να έχουν τεθεί σε κίνδυνο προσωπικά δεδομένα χρηστών της ιστοσελίδας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS