Αρχικήinet«ΟΤΕ My WiFi» για δωρεάν Ίντερνετ και έξω από το σπίτι

«ΟΤΕ My WiFi» για δωρεάν Ίντερνετ και έξω από το σπίτι

ote-ktirio-arxeiou
Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα και ασφάλεια της σύνδεσης του χρήστη από πιθανούς κακόβουλους χρήστες. Στη φωτογραφία, τα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ στην Αθήνα.

Τη δυνατότητα δωρεάν σύνδεσης στο Ίντερνετ μέσω WiFi hotspots και έξω από το σπίτι τους παρέχει ο ΟΤΕ στους πελάτες των προγραμμάτων ΟΤΕ Double Play, μέσω της υπηρεσίας «OTE My WiFi», σε συνεργασία με το παγκόσμιο WiFi δίκτυο της Fon.

Το OTE My WiFi είναι ένα ασύρματο δίκτυο το οποίο δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες. Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα για δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet σε περισσότερα από 12 εκατ. hotspots (σημεία πρόσβασης) σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, ο εξοπλισμός που συνοδεύει το ΟΤΕ Double Play εκπέμπει δύο διαφορετικά σήματα WiFi: ένα ιδιωτικό και ένα δημόσιο, προσβάσιμο από άλλους συνδρομητές. Στην ουσία ο χρήστης μοιράζεται ένα μικρό μέρος του WiFi του με άλλους συνδρομητές, αποκτώντας τη δυνατότητα να κάνει και αυτός το ίδιο.

[wdca_ad id=”73652″ ]

Το τελικό αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός δικτύου στο οποίο όποιος «συνεισφέρει» μπορεί να συνδέεται δωρεάν στο Ίντερνετ και όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Όσον αφορά στον τρόπο σύνδεσης, ο χρήστης αναζητεί στη συσκευή του ένα ασύρματο δίκτυο WiFi με το όνομα (SSID) «ΟΤΕ WIFI FON», επιλέγει «σύνδεση» και στη συνέχεια βάζει το username και τον κωδικό της σύνδεσής του.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα και ασφάλεια της σύνδεσης του χρήστη από πιθανούς κακόβουλους χρήστες.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS