ΑρχικήinetΗ NSA σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει επεξεργασμένα λύματα για την ψύξη της νέας...

Η NSA σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει επεξεργασμένα λύματα για την ψύξη της νέας βάσης δεδομένων της

NSA-Plans-to-Use-Treated-Wastewater-to-Cool-New-Data-Center

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι σύντομα ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός ολοκαίνουριου κέντρου δεδομένων που αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κατασκευή.

Το κέντρο δεδομένων χτίζεται στο Fort Meade στο Μέριλαντ και ο Οργανισμός αναμένει ότι θα κόψει την κορδέλα αυτού του κέντρου κάποια στιγμή το 2016.

Σύμφωνα με την Environmental Leader, η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι, σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες εγκαταστάσεις, το κέντρο δεδομένων της στο Fort Meade θα ψύχεται με τη βοήθεια των επεξεργασμένων λυμάτων.

Το νερό πρέπει να παρέχεται από το Howard County.

Ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ των εν λόγω νομών στο Μέριλαντ και του Οργανισμού, ο τελευταίος πρέπει να δώσει 40.000.000 δολάρια (περίπου € 29.400.000 ) για την κατασκευή ενός αντλητικού συγκροτήματος.

Ο Οργανισμός θα πρέπει επίσης να πληρώνει 2.000.000 δολάρια (περίπου € 1.460.000) ετησίως για την επεξεργασία των λυμάτων που θα λαμβάνει.

Σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται, από το κέντρο θα πρέπει να περνούν περίπου 5 εκατομμύρια γαλόνια επεξεργασμένα αστικά λύματα σε καθημερινή βάση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS