ΑρχικήinetΤο Twitter ζητά τώρα την ηλικία σας, πριν σας αφήσει να «ακολουθήσετε»...

Το Twitter ζητά τώρα την ηλικία σας, πριν σας αφήσει να «ακολουθήσετε» αλκοολούχες μάρκες

Twitter-Fakes-Real-Users-Tweets-to-Promote-New-ProductΤο Twitter προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι εάν θέλετε να ακολουθήσετε ένα εμπορικό σήμα που αφορά αλκοολούχα ποτά, έχετε επίσης την απαραίτητη ηλικία για να αγοράσετε τα προϊόντα.

Έτσι, το Twitter εισήγαγε τον έλεγχο ηλικίας στο Twitter.com, καθώς και σε συσκευές iOS και Android.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι εταιρείες οινοπνευματωδών ποτών μπορούν να αναπτύξουν με ασφάλεια το δίκτυο των οπαδών τους (followers), με έναν πολύ απλό τρόπο. Έτσι, όταν προσπαθήσετε να ακολουθήσετε ένα τέτοιο εμπορικό σήμα στο Twitter, θα σας ζητηθεί να δώσετε την ηλικία σας για να ολοκληρώσετε την ενέργεια.

Η φόρμα επιλογής ημερομηνίας γέννησης εμφανίζεται στην οθόνη. Το Twitter ελέγχει γρήγορα εάν έχετε τη σωστή ηλικία για κατανάλωση αλκοολούχων ποτών στη χώρα σας, επιλύοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο θέμα που θα μπορούσε να έχει προκύψει από αυτό το σύστημα. Από εκεί και πέρα​​, το Twitter θυμάται το γεγονός ότι έχετε περάσει το τεστ ηλικίας και δεν θα αποθηκεύσει την ημερομηνία γέννησής σας.

Μέχρι στιγμής, το Twitter έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες Bud Light, Jim Beam, Knob Creek, Heineken και Bacardi, οι οποίες πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το νέο εργαλείο της πλατφόρμας, για τη στρατηγική διαφήμισή τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS