ΑρχικήgamingΝέο Όπλο 'Undercurrent' στο Destiny 2

Νέο Όπλο ‘Undercurrent’ στο Destiny 2

Το Destiny 2 φέρνει το νέο όπλο Undercurrent, μια εναλλακτική λύση στο θρυλικό Forbearence για τη γεωργία λεπτομερειών χωρίς την ανάγκη για επιδρομή.

Δείτε ακόμα: Bungie: Αντιμέτωπη με αρνητικές κριτικές μετά το Season of the Wish

Εάν δημιουργείτε μια λίστα με τα καλύτερα όπλα στην ιστορία του Destiny, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Forbearence, ένα Wave Frame Chain Reaction Grenade Launcher (Ένα Grenade Launcher ή αλλιώς εκτοξευτής χειροβομβίδων είναι ένα όπλο που εκτοξεύει ένα ειδικά σχεδιασμένο, μεγάλου διαμετρήματος βλήμα, συχνά με εκρηκτικό, καπνό ή κεφαλή αερίου.) από το Vow of the Disciple, είναι πολύ ψηλά σε αυτήν. Είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα όπλα για τον καθαρισμό πολέμου στο παιχνίδι, αν όχι το καλύτερο, και πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν συνεχώς εδώ και χρόνια, μαζεύοντας χιλιάδες kills.

Ωστόσο, είναι ένα όπλο επιδρομής. Και ένα τεράστιο μέρος της κοινότητας του Destiny δεν κάνει επιδρομές. Έτσι τώρα, η Bungie βρήκε επιτέλους μια εναλλακτική λύση που οι παίκτες μπορούν να φαρμάρουν, τοποθετώντας το στα κανονικά Nightfalls και τα GM Nightfalls από αυτήν την εβδομάδα.

Αυτό το νέο όπλο του Destiny 2 είναι το Undercurrent, επίσης ένα Wave Frame Grenade Launcher. Ωστόσο, διαφέρει από το Forbearence στο γεγονός ότι το κύριο ελκυστικό χαρακτηριστικό δεν είναι το chain reaction, αλλά αντίθετα το Voltshot, που πυροδοτεί στόχους μετά από ένα reload, εξαπλώνοντας αλυσίδες φωτιάς, για καθαρισμό περιοχών.

Οπότε, ποιο είναι το ιδανικό roll (συνδυασμός χαρακτηριστικών) για το Undercurrent;

  1. Lead from Gold/Voltshot για πιο συχνή παροχή σφαιριδίων.
  2. Ambitious Assassin/Voltshot για να αντικατοπτρίζει λίγο περισσότερο το ιδανικό roll του Forbearance.
  3. Demolitionist/Voltshot για άμεση επαναφόρτιση της χειροβομβίδας και πολλά ενεργειακά πλεονεκτήματα μετά τον καθαρισμό των εχθρών.

Υπάρχει συζήτηση για το εάν το Forbearence είναι απλώς εμπειρικά καλύτερο με το chain reaction επειδή δεν χρειάζεται reloading μετά από έναν kill για να ενεργοποιηθεί. Θα συμφωνούσα με αυτό, αν και υπάρχει κάτι να πεις για τη λέξη-κλειδί jolt που αλληλεπιδρά με άλλα στοιχεία ενός arc build με έναν τρόπο που το chain reaction δεν κάνει.

Δείτε επίσης: Κρίσιμη Κατάσταση για το Destiny 2

Το Undercurrent είναι επίσης το GM weapon της εβδομάδας στο Destiny 2, οπότε μπορείτε να πάρετε μια adept έκδοση του, παρόμοια με το πώς το Forbearence έχει επίσης μια. Αν και δεν κάνετε επιδρομές, δεν είμαι 100% σίγουρος αν κάνετε GMs, οπότε σίγουρα μπορείτε να φαρμάρετε χαμηλότερα tiers για να πάρετε ένα κανονικό και να προσπαθήσετε να πάρετε god rolls με αυτόν τον τρόπο. 1 στις 6 πιθανότητες να πάρετε το Voltshot. Επίσης, είναι μια εβδομάδα διπλών ανταμοιβών Nightfall συν την άφιξη αυτού του νέου, πολύ καλού όπλου, οπότε αν υπήρξε ποτέ μια εβδομάδα που θέλατε να το φαρμάρετε, θα είναι αυτή.”

Πηγή: forbes.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS