ΑρχικήGamingSplatoon 3: Η Nintendo Ανακοινώνει το Frosty Fest Event

Splatoon 3: Η Nintendo Ανακοινώνει το Frosty Fest Event

frosty fest event splatoon 3

Η Nintendo αποκάλυψε αρχικές λεπτομέρειες για ένα ειδικό Splatfest event με το όνομα Frosty Fest για το Splatoon 3. Η ανακοίνωση επιβεβαίωσε ένα διαγωνισμό με χειμερινό θέμα, νέο εξοπλισμό και γιορτινές εμφανίσεις για το καστ.

(Σε ένα Splatfest event, οι παίκτες ενώνονται σε μια ομάδα και ανταγωνίζονται σε Μάχες Επιφάνειας για να αυξήσουν τα σκορ των ομάδων τους, με τον νικητή να ανακοινώνεται και με την απονομή Super Sea Snails σε όλους τους συμμετέχοντες.)

Δείτε επίσης: Αξιολογούμε το SteamWorld Build

Το Splatoon 3 Frosty Fest θα περιλαμβάνει τη πόλη Splatsville και την Inkpolis καλυμμένες με χριστουγεννιάτικα και χειμερινά διακοσμητικά κατά τη διάρκεια ενός νέου Splatfest event. Το θέμα και η ημερομηνία του Splatfest δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Ωστόσο, το προηγούμενο Frosty Fest που πραγματοποιήθηκε στο Splatoon 2 βασίστηκε στο θέμα της οικογένειας ή των φίλων, οπότε το θέμα αυτή τη φορά μπορεί να είναι παρόμοιο.

Νέος εξοπλισμός για το Frosty Fest παρουσιάστηκε επίσης από τη Nintendo. Περιλαμβάνει κουκούλες με θεματολογία μασκέ. Αυτά περιλαμβάνουν το Golden Gala Masque, το Octopearl Crown, το Coral Wreath και το Dapperdasher Hat. Θα είναι διαθέσιμα με τον ίδιο τρόπο που κυκλοφόρησαν τα Splatoween outfits. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στην ενότητα Ειδήσεων του Switch τους και να εκκινήσουν το παιχνίδι από εκεί, στη συνέχεια να πάρουν τον εξοπλισμό τους από το ομαδικό τερματικό.

Δείτε ακόμα: Ανακαλύψτε το World of Warcraft: Season of Discovery!

Δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα ντυθούν για την εκδήλωση. Τόσο οι Deep Cut όσο και οι Squid Sisters θα αλλάξουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι Deep Cut θα ακολουθήσουν το θέμα των νέων ενδυμάτων με μασκαράδες, φορέματα και top hats. Στην επέκταση DLC της Inkopolis, η Callie και η Marie θα φορούν πιο σχετικά με το χιόνι ρούχα.

Το προηγούμενο Splatfest στο Splatoon 3 είχε ως θέμα τους χαιρετισμούς. Ο νικητής ήταν η ομάδα Shiver, με το σύνθημα Handshake.

Πηγή: siliconera.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS