ΑρχικήgamingStreet Fighter 6: Κυκλοφόρησε ο οδηγός χαρακτήρα του Rashid

Street Fighter 6: Κυκλοφόρησε ο οδηγός χαρακτήρα του Rashid

Street Fighter 6

Κατά κάποιο τρόπο, βρισκόμαστε μόλις μια εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του πρώτου DLC χαρακτήρα του Street Fighter 6 και τώρα μπορούμε να πάρουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι ακριβώς μπορεί να κάνει.

Δείτε επίσης: Ο Rashid φτάνει στο Street Fighter 6 στις 24 Ιουλίου

Η Capcom μόλις κυκλοφόρησε τον επίσημο οδηγό του χαρακτήρα Rashid στο SF6, ο οποίος αναλύει τους νέους μηχανισμούς και τις κινήσεις του στο παιχνίδι.

Το πρώτο πράγμα που καλύπτεται στον οδηγό του χαρακτήρα είναι η χαρακτηριστική επίθεση Spinning Mixer του Rashid, η οποία φαίνεται να λειτουργεί παρόμοια με το Street Fighter 5. Η light έκδοση εξακολουθεί να τον μετακινεί προς τα εμπρός στο έδαφος, η medium πηγαίνει διαγώνια στον αέρα και η heavy έκδοση πηγαίνει ευθεία προς τα πάνω. Δείχνουν ότι μπορεί να προσγειώσει ένα Overdrive Spinning Mixer (το οποίο είναι μια αήττητη αντιστροφή) μετά τη medium εκδοχή και η heavy εκδοχή χρησιμεύει ως anti-air που μπορεί να χτυπήσει πίσω του.

Ακολουθεί το Eagle Spike που επιστρέφει και τον εκτοξεύει προς τα εμπρός, με το special να έχει διαφορετικές ταχύτητες εκκίνησης ανάλογα με τη δύναμη, κάτι που φαίνεται ότι θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε για τις combo επιθέσεις. Η έκδοση Overdrive εκτοξεύει τον αντίπαλο στον αέρα για να δώσει στον Rashid μια καλή follow-up επίθεση και είναι ιδανική γιατί του προσφέρει μια διέξοδο.

Street Fighter 6

Η επίθεση του Whirlwind Shot είναι ξανά εδώ από το SF5, αλλά είναι ίσως η πιο αλλαγμένη special του από το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Rashid μπορεί τώρα να φορτίσει την επίθεση κρατώντας πατημένο το κουμπί που αυξάνει τον αριθμό των χτυπημάτων και τη ζημιά της βολής, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που κάνει. Φαίνεται ότι η πλήρης φόρτιση των βολών αφήνει πίσω της έναν ανεμοστρόβιλο που μπορεί να ενισχύσει/αλλάξει τις ιδιότητες των επόμενων επιθέσεων ή των επιλογών κίνησης του Rashid.

Το Arabian Cyclone είναι το πρώτο από τα νέα specials του Rashid για το SF6, το οποίο είναι μια περιστρεφόμενη κλωτσιά που μπορεί να ακολουθηθεί με μία από δύο διαφορετικές τεχνικές. Η πρώτη από αυτές είναι το Wing Stroke air dash που τον στέλνει να πετάξει προς τον αντίπαλο και μπορεί να εκτελέσει επιθέσεις στον αέρα. Η δεύτερη είναι η Rolling Assault, η οποία του επιτρέπει να κινείται προς τα εμπρός και να αποφεύγει τις επιθέσεις. Αν κάνει Rolling Assault μετά τη heavy έκδοση του Arabian Cyclone, μπορεί να του δώσει πλεονέκτημα. Μπορεί επίσης να εκτελέσει μια κλωτσιά εκτόξευσης Nail Assault από το roll επίσης, ενώ η OD έκδοση εκτοξεύει τον εχθρό και αφήνει πίσω του έναν ανεμοστρόβιλο όπως τη φορτισμένη επίθεση του.

Το Arabian Skyhigh είναι το επόμενο νέο special του στο SF6 που ουσιαστικά θα επιτρέψει στον Rashid να εκτελέσει διπλό άλμα, το οποίο είναι αρκετά σπάνιο για το Street Fighter.

Πρόταση: Το Street Fighter 6 ανακοινώνει τους χαρακτήρες του open beta

Επιπλέον, ο Rashid μπορεί να εκτελέσει εναέριες επιθέσεις μετά το άλμα, με την έκδοση OD να είναι ταχύτερη και να εκτελεί μια κλωτσιά που θα καρφώσει τον αντίπαλο πάλι στο έδαφος – και φαίνεται να χρησιμοποιείται μετά το OD Spinning Mixer. Για να βοηθήσουν στον έλεγχο της κίνησής του, οι παίκτες του Rashid μπορούν να κρατηθούν πίσω μετά το άλμα για να μην διανύσουν τόσο μεγάλη απόσταση.

Το Super Rashid Kick είναι το Super Art του επιπέδου 1 που είναι ανίκητο στην αρχή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως anti-air, αλλά θα έχει το πλήρες animation και τη ζημιά μόνο όταν εκτελείται εναντίον αντιπάλων στο έδαφος.

Το εμβληματικό V-Trigger του Rashid από το SF5, το Ysaar, επιστρέφει ως Super του επιπέδου 2 στο SF6, το οποίο φαίνεται να κινείται πιο οριζόντια και μένει στην οθόνη για αρκετή ώρα μέχρι να έρθει σε επαφή με τον αντίπαλο. Όπως και στο SF5, το Ysaar ενισχύει τα επόμενα specials του και αφήνει επίσης πίσω του τον ανεμοστρόβιλο. Η μετακίνηση μέσα από τον ανεμοστρόβιλο θα αυξήσει επίσης τις ταχύτητες dash και jump του Rashid για περισσότερες δυνατότητες mixup (συμπεριλαμβανομένου του να περνάει μέσα από τους αντιπάλους), αλλά και πάλι, δεν είναι μόνο αυτό. Ο Rashid μπορεί να χρησιμοποιήσει το Ysaar, με το Arabian Cyclone special.

Street Fighter 6 Rashid

Το Altair επιστρέφει στο επίπεδο 3, αλλά είναι πολύ πιο φανταχτερό από πριν, αφού ουσιαστικά τηλεμεταφέρεται και κλωτσάει τον εχθρό του μέσα στον γιγαντιαίο ανεμοστρόβιλο, με τον οδηγό να σημειώνει ότι μπορεί να είναι μια καλή τιμωρία ενάντια στις επιθέσεις.

Μπορείτε να δείτε τον πλήρη οδηγό του χαρακτήρα Rashid παραπάνω, πριν την κυκλοφορία του στο παιχνίδι στις 24 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Street Fighter 6: Επιβεβαιώθηκαν οι 4 πρώτοι χαρακτήρες DLC

πηγή πληροφοριών: eventhubs.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS