ΑρχικήgamingOverwatch 2: Μπορεί να αποκτήσει λειτουργία tournament

Overwatch 2: Μπορεί να αποκτήσει λειτουργία tournament

Overwatch 2

Μια πολυαναμενόμενη λειτουργία τουρνουά θα μπορούσε τελικά να έρθει στο Overwatch 2, αλλά οι προγραμματιστές λένε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την αποδοχή μιας άλλης επερχόμενης λειτουργίας.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: Προσθέτει κατά λάθος buff στον Genji

Οι προγραμματιστές του Overwatch 2 φαίνεται ότι τελικά δείχνουν να προετοιμάζονται για νέου είδους modes που θα βελτιώσουν το οικοσύστημα ranked του παιχνιδιού και επιβεβαίωσαν επίσημα ότι ένα tournament mode είναι στο τραπέζι.

Η 5η σεζόν του Overwatch 2 έχει τέσσερα νέα modes, με το πιο σημαντικό αναμφισβήτητα να μην έχει έρθει ακόμα: Μια πλήρη μίνι σεζόν με 5v5 team queue χωρίς κανενός είδους περιορισμούς SR.

Σύμφωνα με τον Game Director Aaron Keller, αυτή η νέα μίνι σεζόν θα μπορούσε να αποτελέσει πεδίο δοκιμών για μια λειτουργία τουρνουά και αποκάλυψε πώς η ομάδα θα παρακολουθεί την απόδοσή της.

Σύστημα τουρνουά από τους προγραμματιστές του Overwatch 2

Σε μια νέα δημοσίευση στο blog, ο Keller μίλησε για την επερχόμενη λειτουργία team queue και επιβεβαίωσε ότι θα απαιτεί ένα πλήρες premade five-stack για να συμμετάσχει κάποιος.

“Εσωτερικά, παρακολουθούμε στενά την αντίδρασή σας σε αυτή τη λειτουργία. Πρόκειται για έναν διαφορετικό τύπο αγώνα και βαθμολογίας από την κανονική μας λειτουργία κατάταξης. Αν αυτό αποδειχθεί δημοφιλές, θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα για άλλους τύπους αγώνων στο παιχνίδι μας που βασίζονται σε ομάδες”, εξήγησε ο Keller.

Πρόταση: Overwatch 2: Η PvE mode καταργήθηκε

Παραθέτοντας παραδείγματα, ο Keller επισήμανε συγκεκριμένα ένα εσωτερικό σύστημα τουρνουά ως κάτι που θα μπορούσε να έρθει ανάλογα με την επιτυχία του προσεχούς ομαδικού queue.

Επιπλέον, ο Director υποστήριξε ότι η επιτυχία της λειτουργίας θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα να κάνει προσαρμογές στους τρέχοντες περιορισμούς ομαδοποίησης στο Overwatch 2. Αυτή τη στιγμή, οι παίκτες δεν μπορούν να μπουν μαζί στην ουρά σε ανταγωνιστικό παιχνίδι αν οι θέσεις τους απέχουν πολύ μεταξύ τους.

Θα πρέπει να δούμε πώς θα λειτουργήσει το προσεχές team queue αργότερα στην Season 5 και πώς θα το δεχτούν οι παίκτες, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ καλό νέο για τους παίκτες του Overwatch 2 που περιμένουν χρόνια για σωστές team-focused modes.

Διαβάστε επίσης: Overwatch 2: Ο Lifeweaver θα έπρεπε να είναι καλός αλλά δεν είναι

πηγή πληροφοριών:dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS