ΑρχικήinetΗ Roborock S7 MaxV Ultra θα κρατήσει το σπίτι σας στην εντέλεια

Η Roborock S7 MaxV Ultra θα κρατήσει το σπίτι σας στην εντέλεια

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα σκουπών ρομπότ για να επιλέξετε. Ωστόσο στο CES 2022 παρουσιάστηκε η σκούπα Roborock S7 MaxV Ultra, που διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν ξέραμε καν ότι θέλουμε σε μια ηλεκτρική σκούπα.

Roborock

Δείτε επίσης: Αυτό το ρομπότ είναι η καλύτερη έξυπνη σφουγγαρίστρα

Το σύστημα βάσης είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή, καθώς είναι πολύ πιο προηγμένο από τα περισσότερα άλλα στην αγορά. Επειδή αποτελεί τόσο σφουγγαρίστρα όσο και ηλεκτρική σκούπα, η βάση θα καθαρίσει τη σφουγγαρίστρα, για να είναι έτοιμη για κάθε χρήση. Διαθέτει επίσης μια σακούλα που χωράει σκόνη έως και επτά εβδομάδων.

«Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι σκούπες ρομπότ εξακολουθούν να απαιτούν μεγάλη συμβολή από τους πελάτες, τόσο όσον αφορά τη συντήρηση όσο και τη λειτουργία τους», δήλωσε ο Richard Chang, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Roborock. «Προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό παρέχοντας στους πελάτες μας μια ακόμη πιο εύχρηστη λύση, μια λύση που απαιτεί ελάχιστες αλληλεπιδράσεις με τη συσκευή».

Δείτε ακόμα: Παράξενα πλάσματα είναι τα πρώτα αυτοαναπαραγόμενα «ρομπότ»

σκούπες ρομπότ

Η εταιρεία διαφημίζει επίσης ένα νέο σύστημα αποφυγής εμποδίων ReactiveAI 2.0, το οποίο λέει ότι είναι καλύτερο στην αποφυγή εμποδίων από τις προηγούμενες εκδόσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να αναγνωρίσει τα υλικά δαπέδου ενός δωματίου. Στη συνέχεια θα προτείνει ιδανικές μεθόδους καθαρισμού, όπως η ισχύς αναρρόφησης και η ένταση τρίψιμο με βάση τον τύπο του δαπέδου.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το S7 MaxV Ultra μπορεί να λειτουργήσει για περίπου τρεις ώρες με μία μόνο φόρτιση, κάτι που είναι εντυπωσιακό.

Δείτε επίσης: Η επίθεση LidarPhone μετατρέπει τις έξυπνες σκούπες σε μικρόφωνα

Τέλος, το S7 MaxV Ultra διαθέτει την τεχνολογία VibraRise της Roborock. Πρόκειται για ένα συνδυασμό ηχητικού σφουγγαρίσματος με αυτόματη ανύψωση που έχει σχεδιαστεί για ομαλή μετάβαση σε επιφάνειες με αντίθεση καθώς καθαρίζει.

Συνολικά, φαίνεται ότι η Roborock τα καταφέρνει σε όλα τέλεια. Μεταξύ της γεμάτη δυνατότητες βάσης, της ικανότητας αποφυγής εμποδίων και της έξυπνης λειτουργίας σφουγγαρίσματος, η S7 MaxV Ultra είναι σίγουρα έτοιμη να έρθει αντιμέτωπη με την iRobot και τις προσφορές της Roomba.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS