ΑρχικήTop PicksWindows 11 download: Αποκτήστε τα αυθεντικά κλειδιά με 18,99€

Windows 11 download: Αποκτήστε τα αυθεντικά κλειδιά με 18,99€

Windows 11 download: Τα Windows 11 είναι γεγονός φέρνοντας περισσότερες νέες λειτουργίες και βελτιώσεις σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις των Windows. Μετά από περίπου μισή δεκαετία, η Microsoft έφερε μια νέα εμφάνιση στη διεπαφή, νέους τρόπους πολλαπλών εργασιών, αλλά και επικοινωνίας. Διαθέτει επίσης καλύτερη βελτιστοποίηση συστήματος, η οποία με τη σειρά της βελτιώνει την απόδοση της συσκευής, η οποία εκτιμάται ιδιαίτερα από τους gamers. Εάν έχετε Windows 10, θα σας ζητηθεί να κάνετε update ή μπορείτε να κάνετε μόνοι σας update πριν λάβετε το μήνυμα αυτόματης ενημέρωσης. Εάν για κάποιο λόγο δεν σας αρέσουν τα νέα Windows 11, μπορείτε ακόμα να επιστρέψετε στα αρχικά Windows 10.

Δείτε Ακόμα: Microsoft updates- Κυκλοφόρησαν Windows 10 KB5006670 & KB5006667 και νέο Patch Tuesday

Windows 11 download: Αποκτήστε τα αυθεντικά κλειδιά με 18,99€
Windows 11 download: Αποκτήστε τα αυθεντικά κλειδιά με 18,99€

Τι μπορείτε να κάνετε όμως αν δεν έχετε Windows 10; Λοιπόν, υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να αποκτήσετε τα Windows 11. Ο τρόπος είναι να αγοράσετε μια νέα έκδοση των Windows 11 ή να λάβετε τα Windows 10 που θα σας επιτρέψουν να αναβαθμίσετε το σύστημά σας σε νεότερη έκδοση, εντελώς δωρεάν. Ειδικά για όσους χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των Windows και θα ήθελαν να ενημερώσουν τη συσκευή τους, το e-shop GoDeal24.com προσφέρει κλειδιά άδειας χρήσης λογισμικού από τη Microsoft σε πολύ φθηνές τιμές.

Δείτε Ακόμα: Θέλεις να γίνεις Video Game Developer; Μάθε πώς

Αποκτήστε τα Windows 10 με 7,35 € ή τα Windows 11 με 18,99 €

Με όραμα να προσφέρει την καλύτερη δυνατή τιμή, το κατάστημα GoDeal24.com έχει ετοιμάσει μια προσφορά για όσους ενδιαφέρονται για νέα Windows, την οποία είναι δύσκολο να απορρίψουμε.

Αποκτήστε τα τελευταία Windows 11 με λιγότερο από 19 €

Δείτε Ακόμα: iPhone evolution: Πώς φτάσαμε στο νέο iPhone 13

– 45% ΕΚΠΤΩΣΗ σε Windows 11 και περισσότερα προϊόντα Windows με Κωδικό κουπονιού: SGO45

Windows 11 download: Αποκτήστε τα αυθεντικά κλειδιά με 18,99€

60% ΕΚΠΤΩΣΗ σε άλλα προϊόντα με κωδικό κουπονιού: SGO60

Δείτε Ακόμα: Παγκόσμιες συναντήσεις για τα ransomware: Ρωσία και Κίνα έμειναν εκτός

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Οι αγορές στο Godeal24 είναι τόσο εύκολες όσο πότε! Λίγο μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά του προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Σε περίπτωση που έχετε απορίες, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα σας παρέχει την γρήγορη και εκτεταμένη υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: service@godeal24.com.

Δείτε Ακόμα: 1Password – Με την λειτουργία Psst! μπορείτε να κοινοποίησετε credentials

Η διαδικασία αγοράς είναι απλή και είναι διαθέσιμες όλες οι μέθοδοι πληρωμών, φυσικά με δωρεάν αποστολή. Όλες αυτές οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παραπάνω είναι χρονικά περιορισμένες και ισχύουν μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οπότε αν θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, σίγουρα θα πρέπει να πάρετε μία από τις προσφορές τους.

Σημείωση: Όλα αυτά τα κλειδιά είναι νόμιμες εκδόσεις. Η χαμηλή τιμή αυτών των κλειδιών οφείλεται στο γεγονός ότι συνήθως πωλούνται με υπολογιστή. Αυτή η πρακτική μεταπώλησης έχει νομιμοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Godeal24, μέσω του email service@godeal24.com προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS