ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft μετατρέπει το Windows Subsystem (Linux) σε Windows 11 app

Η Microsoft μετατρέπει το Windows Subsystem (Linux) σε Windows 11 app

Η Microsoft έχει μετατρέψει το Windows Subsystem για Linux (WSL) σε μια εφαρμογή που μπορείτε απλά να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε από το Microsoft Store στα Windows 11. Μια preview έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή, επιτρέποντας στους χρήστες των Windows 11 να εγκαταστήσουν το Windows Subsystem για Linux χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στην προσθήκη/κατάργηση προγραμμάτων και να επιλέξουν το WSL ως προαιρετικό inbox component για Windows.

Δείτε επίσης: Microsoft Excel: Πώς να δημιουργήσετε μια βασική φόρμα

Windows Subsystem

Δείτε επίσης: Microsoft: Οι μισές κυβερνοεπιθέσεις που γίνονται στις ΗΠΑ προέρχονται από την Ρωσία

Αυτή η ξεχωριστή εφαρμογή θα εξυπηρετείται τώρα μέσω του καταστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι η Microsoft μπορεί να ενημερώνει το WSL ανεξάρτητα από τα Windows, επιτρέποντας στους χρήστες WSL να “λαμβάνουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και δυνατότητες WSL γρηγορότερα και χωρίς να χρειάζεται να τροποποιήσουν την έκδοσή των Windows”. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη νέες αλλαγές με αυτήν την έκδοση Store app, αυτό σημαίνει ότι οι μελλοντικές ενημερώσεις μπορούν να εμφανιστούν χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μεγαλύτερη έκδοση ή ενημέρωση των Windows.

Η Microsoft ενεργοποίησε τις εφαρμογές Linux GUI στα Windows 10 για προγραμματιστές πέρυσι και χαρακτηριστικά όπως αυτά θα είναι διαθέσιμα στο Microsoft Store στο μέλλον. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η εφαρμογή Microsoft Store για WSL θα λειτουργήσει μόνο στα Windows 11. Η Microsoft δεν αναφέρει τα Windows 10 στην ανάρτηση της, υπονοώντας ότι θα πρέπει να κάνετε update για να επωφεληθείτε από το Microsoft Store app. Ωστόσο, είναι καλά νέα για τους χρήστες των Windows 11, ειδικά για εκείνους σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα όπου συχνά χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να λάβετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows.

Δείτε επίσης: Microsoft: Απενεργοποιεί τις μακροεντολές του Excel 4.0 από προεπιλογή

Η Microsoft θα εξακολουθεί να υποστηρίζει την inbox version του WSL, ώστε να μπορείτε να τα τρέξετε side by side, και στοχεύει να μεταφέρει τελικά τους χρήστες των Windows 11 στην έκδοση του Microsoft Store. «Οι στόχοι μας είναι να κάνουμε το WSL στο Microsoft Store τον καλύτερο τρόπο εγκατάστασης και χρήσης του WSL, καθώς θα μπορείτε να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ταχύτερα μέσω αυτής της διαδρομής και μακροπρόθεσμα θα θέλαμε να μετακινήσουμε τους χρήστες WSL στο να χρησιμοποιούν την έκδοση του store», εξηγεί ο Craig Loewen, διαχειριστής προγράμματος για την πλατφόρμα προγραμματιστών των Windows.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS