ΑρχικήHow ToDiscord: Πώς να αποκλείσετε ή να ξεμπλοκάρετε άτομα

Discord: Πώς να αποκλείσετε ή να ξεμπλοκάρετε άτομα

Το Discord είναι ιδανικό για συνομιλίες, αλλά ορισμένοι χρήστες στέλνουν πάρα πολλά άσχετα μηνύματα. Ενώ δεν μπορείτε να σιωπήσετε αυτούς τους ανθρώπους χωρίς δυνατότητες mod, μπορείτε να τους αποκλείσετε. Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να μπλοκάρετε και να ξεμπλοκάρετε άτομα στο Discord.

Discord

Δείτε επίσης: Microsoft Excel: Πώς να δημιουργήσετε μια βασική φόρμα

Το καλό είναι ότι το Discord δεν ειδοποιεί τον χρήστη όταν τον αποκλείετε. Παρόμοια με τον αποκλεισμό ατόμων στο Facebook, δεν θα βλέπετε τα μηνύματά τους πλέον στους αμοιβαίους servers σας. Ωστόσο, μπορούν ακόμα να βλέπουν τα μηνύματά σας και να αλληλεπιδρούν, αν και το Discord δεν τους επιτρέπει να σας στέλνουν άμεσα μηνύματα. Εάν ο χρήστης βρίσκεται στη λίστα των φίλων σας, το Discord θα τον αφαιρέσει και από εκεί.

Πώς να αποκλείσετε ανθρώπους στο Discord

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Discord (Windows, macOS, iOS, Android, iPadOS και Linux). Στη συνέχεια, επιλέξτε το server Discord στο οποίο βρίσκεται το άτομο.

Discord

Βρείτε το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε από οποιοδήποτε κανάλι text και, εάν είστε σε υπολογιστή, κάντε δεξί κλικ στη φωτογραφία προφίλ ή στο όνομα χρήστη.

Discord

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά, πατήστε παρατεταμένα τη φωτογραφία του προφίλ και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί three-dot στο αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται.

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε για ψεύτικες κριτικές προϊόντων σε Amazon και άλλα sites;

Από το μενού που ανοίγει, επιλέξτε “Block”.

Εάν εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, επιλέξτε το κουμπί “Block”.

Discord

Αυτό είναι! Δεν θα βλέπετε πλέον κανένα μήνυμα από αυτό το άτομο. Αντίθετα, το Discord σας εμφανίζει “X blocked message” (το x είναι ο αριθμός).

Discord

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε αν το VBS είναι ενεργοποιημένο στα Windows 11

Πώς να ξεμπλοκάρετε άτομα στο Discord

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες για να τις αποκλείσετε, αλλά αυτή τη φορά θα βρείτε και μια επιλογή να τους ξεμπλοκάρετε.

Στην επιφάνεια εργασίας ή στην εφαρμογή ιστού, μπορείτε να επισκεφθείτε εύκολα τον αποκλεισμό ατόμων από τη λίστα φίλων σας στο Discord, καθώς διαθέτει μια ειδική ενότητα για αποκλεισμένους χρήστες.

Ανοίξτε την εφαρμογή Discord και κάντε κλικ στο κουμπί Home σελίδα (λογότυπο του Discord) στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου.

Επιλέξτε την επιλογή “Friends” στο επάνω μέρος της στήλης που ανοίγει.

Discord

Επιλέξτε το “Blocked” στο παράθυρο της δεξιάς πλευράς.

Κάντε δεξί κλικ στο άτομο που θέλετε να ξεμπλοκάρετε και επιλέξτε “Unblock” από το μενού που ανοίγει.

Discord

Για να συνδεθείτε ξανά μαζί τους, θα πρέπει να τους προσθέσετε ξανά ως φίλους.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS