ΑρχικήUpdatesWindows 11: Το Store είναι ανοιχτό σε app stores τρίτων

Windows 11: Το Store είναι ανοιχτό σε app stores τρίτων

Η Microsoft χαλαρώνει τις πολιτικές της για τα καταστήματα εφαρμογών για Windows και η επανασχεδιασμένη αγορά θα καλύψει τις ανάγκες των πελατών και των προγραμματιστών σε μια ποικιλία εμπειριών εφαρμογών.

Με τα Windows 11, η Microsoft άνοιξε το κατάστημά της σε προγραμματιστές που χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους πλαισίων, τεχνολογιών συσκευασίας και πλατφόρμες εμπορίου. Πριν από την κυκλοφορία των Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το νέο της κατάστημα εφαρμογών θα υποστηρίζει και καταστήματα εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών, όπως το Amazon AppStore και το Epic Store.

Δείτε επίσης: FinFisher malware: Μολύνει το Windows Boot Manager με bootkit UEFI

Windows

Δείτε επίσης: Windows 11: Πώς να αλλάξετε το desktop background σας;

“Σήμερα, σας ενημερώνουμε ότι η Amazon και η Epic Games θα φέρουν τις εφαρμογές τους στο Microsoft Store τους επόμενους μήνες και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε και άλλα καταστήματα στο μέλλον”, δήλωσε η Microsoft.

Πιθανότατα, θα μπορείτε να εξερευνήσετε το περιεχόμενο της Epic Games και του καταστήματος Amazon Android στο Microsoft Store, αλλά θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για την Epic ή την Amazon για να κατεβάσετε τις εφαρμογές/παιχνίδια τους.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε λήψη εφαρμογών Android από το Amazon Store, θα πρέπει να κάνετε λήψη του Amazon Store από το Microsoft Store και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Amazon ID σας. Για όσους δεν γνωρίζουν, η ενσωμάτωση εφαρμογών Android των Windows 11 θα τροφοδοτείται από το Windows Subsystem για Android, το οποίο θα διατηρείται μέσω του Microsoft Store και των Windows Updates.

Δείτε επίσης: Δωρεάν αναβάθμιση Windows 11; Πρώτα αγόρασε τα Windows 10 με 7.35€

Με το νέο επιχειρηματικό μοντέλο των Windows 11, η Microsoft θέλει επίσης να βεβαιωθεί ότι οι επιχειρηματικοί όροι είναι δίκαιοι και ότι συμβάλλει στην προώθηση της καινοτομίας. Ως αποτέλεσμα, οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να διαχειριστούν τον δικό τους τρόπο πληρωμής εντός εφαρμογής και να αποφύγουν την κατανομή εσόδων με τη Microsoft.

Αυτό είναι μέρος της προσέγγισης της εταιρείας “ανοιχτό κατάστημα για ανοιχτή πλατφόρμα”, δήλωσε η Microsoft.

Επιπλέον, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι εφαρμογές όπως το πρόγραμμα περιήγησης Opera και το Discord είναι πλέον διαθέσιμες στο Store.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS