ΑρχικήTop PicksΦθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €! Η Back-to-school εποχή επιστρέφει για άλλη μια φορά – αλλά αυτή η χρονιά δεν μοιάζει με άλλη. Αυτό το «σχολείο» θα είναι για πολλούς μαθητές. Είτε είστε γονέας που προετοιμάζει τα παιδιά του για προσχολικό είτε δημοτικό σχολείο, είτε ένας μαθητής που προετοιμάζεται για μια νέα τάξη στο γυμνάσιο ή το λύκειο είτε ένας φοιτητή πανεπιστημίου που προετοιμάζεται για ένα άλλο εξάμηνο, η αγορά νέου εξοπλισμού είναι μέρος της προετοιμασίας σας. Σε αυτήν την εποχή κοινωνικής απόστασης και πιθανής παρακολούθησης μαθημάτων από το σπίτι και με φυσική παρουσία, μπορεί να περάσετε μέρος ή ολόκληρο το επερχόμενο σχολικό έτος μαθαίνοντας από το σπίτι και να αντιμετωπίσετε όλες τις νέες προκλήσεις που παρουσιάζει.

Η μετατροπή ενός σπιτιού σε προσωρινή τάξη σημαίνει ότι οι μαθητές και οι γονείς πρέπει να γίνουν δημιουργικοί και εκεί είναι που μπορεί να βοηθήσει η τεχνολογία. Από τη θωράκιση των ματιών των παιδιών σας από το μπλε φως έως τη διασφάλιση ότι η σύνδεση Wi-Fi σας είναι αρκετά ισχυρή για πολλαπλές διασκέψεις βίντεο. Το πιο σημαντικό είναι η αγορά ενός ομαλού λειτουργικού συστήματος. Υπό την επιρροή της επιδημίας, λογισμικό γραφείου όπως τα Windows 10 και το Office Series είναι απαραίτητα.

Το Keysoff.com software βρίσκεται σε περίοδο εκπτώσεων. Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε λογισμικό όπως το MS Office 2019 ή το Office 2016 ή τα Windows 10 λόγω της υψηλής τιμής τους, μην ανησυχείτε καθώς το Keysoff.com προσφέρει έκπτωση έως και 58% σε αυτά τα προγράμματα. Όπως είπαμε νωρίτερα, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο λογισμικό από αυτήν τη στιγμή.

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Need Just Windows

Είστε ήδη καλυμμένοι. Αποκτήστε μια τεράστια έκπτωση 45% στα παρακάτω προϊόντα, εφαρμόζοντας τον κωδικό κουπονιού “SKK45” κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Και θα λάβετε επιπλέον 3% έκπτωση εάν επιλέξετε “Cwalletco” για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Keysoff.com Back To School Promotion

Η αποκλειστική περιζήτητη προσφορά επέστρεψε! Με την Keysworld.com back to school προσφορά, θα έχετε τεράστια εξοικονόμηση σε λογισμικό όπως το MS OFFICE και τα Windows 10.

FLAT 58% ΕΚΠΤΩΣΗ στο πακέτο MS Office 2019 ή 2016 & Windows 10

Αποκτήστε 58% εξοικονόμηση για τα MS OFFICE 2019 & 2016 license keys μαζί με το πακέτο Windows 10 με άδεια MS OFFICE. Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “SKK58” κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, για να διεκδικήσετε την τεράστια έκπτωση σας στα παρακάτω προϊόντα και Bundle. Θα λάβετε επιπλέον 3% περισσότερη έκπτωση εάν επιλέξετε “Cwalletco” για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Χρειάζεστε OFFICE 365 και άλλα;

Σας έχουμε καλύψει επίσης. Αποκτήστε μια τεράστια έκπτωση 55% στα παρακάτω προϊόντα, εφαρμόζοντας τον κωδικό κουπονιού “SKK55″ κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Θα λάβετε επιπλέον 3% περισσότερη έκπτωση εάν επιλέξετε “Cwalletco” για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Αγοράστε το λογισμικό που έχετε επιλέξει σήμερα, προτού εξαντλήσουμε αυτές τις αποκλειστικές περιορισμένες προσφορές.

Σχετικά με το Keysoff.com

Είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην πώληση software και game license keys. Όταν αγοράζετε από το Keysoff.com να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε γνήσιες άδειες σε τιμές που κανένας άλλος δεν μπορεί να προσφέρει.

Εύκολη διαδικτυακή διαδικασία παραγγελίας

Η παραγγελία μέσω Keysoff.com δεν μπορεί να είναι ευκολότερη και απλούστερη. Απλώς επιλέξτε το κλειδί άδειας που θέλετε, πραγματοποιήστε την αγορά και εντός 24 ωρών, θα λάβετε το κλειδί άδειας που έχετε αγοράσει στο email σας που είναι εγγυημένο ότι λειτουργεί. Το Keysoff.com είναι ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, οπότε μην περιμένετε, πραγματοποιήστε την αγορά σας σήμερα.

Όχι μόνο θα κερδίσετε εκπληκτική εξοικονόμηση χρημάτων σε εκπληκτικό λογισμικό, αλλά θα επωφεληθείτε επίσης από μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία αγοράς και κορυφαίας εξυπηρέτησης μετά την πώληση (αν ποτέ αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα με την αγορά.)

Ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση σχετικά με τον τρόπο αγοράς ενός OEM license key για Windows 10 Professional – χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης “SKK45”.

Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί ” Add to Cart ” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο ” Shopping Cart “.

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8€!
Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Μεταβείτε στη σελίδα του Καλαθιού Αγορών σας, κάντε κλικ στο κουμπί ” Apply Coupon ” και εισαγάγετε τον κωδικό έκπτωσης “SKK44” εκεί για να λάβετε επιπλέον 45% έκπτωση. Επιβεβαιώνοντας, θα δείτε την έκπτωση να αφαιρείται από την αρχική τιμή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Proceed to Checkout» για να ξεκινήσετε την προετοιμασία της παραγγελίας σας.

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Πριν προχωρήσετε στη σελίδα επιλογής τρόπου πληρωμής, πρέπει να ολοκληρώσετε τις ακόλουθες διαδικασίες. Μπορείτε να επιλέξετε CHECKOUT AS A GUEST OR REGISTER. Αφού κάνετε την επιλογή, κάντε κλικ στο “Continue” στο επόμενο βήμα.

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8€!
Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Πληροφορίες χρέωσης

Για να διασφαλίσετε ότι το OEM κλειδί ελήφθη με επιτυχία, συμπληρώστε σωστά το όνομα και τη διεύθυνση email σας και επιλέξτε τη χώρα και την πολιτεία σας για να μας βοηθήσετε να αντιστοιχίσουμε τους πιο συνηθισμένους τοπικούς τρόπους πληρωμής.

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Τρόποι πληρωμής – Cwalletco (Έκπτωση 3%) & Πιστωτική Κάρτα!

Το Cwalletco είναι ένα συνιστώμενο recharge Platform πιστωτικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών μεθόδων πληρωμής. Επιπλέον έκπτωση 3% θα σας δοθεί εάν επιλέξετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία μέσω της Cwalletco. Κάντε κλικ σε αυτό και θα δείτε τον πιο κατάλληλο τρόπο πληρωμής που σας προτείνει.

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8€!
Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Επιβεβαίωση και τοποθέτηση της παραγγελίας σας! Επιβεβαιώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και θα λάβετε επιπλέον έκπτωση 45% και 3%. Απλώς κάντε κλικ στο “Place Order” για να προχωρήσετε.

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Διπλή επιβεβαίωση του ποσού που πρέπει να πληρώσετε και κάντε κλικ στο κάτω μέρος “ChoosethepaymentMethods” και “processorder ” για να βρείτε τον τρόπο πληρωμής που έχετε. Μη διστάσετε να ακολουθήσετε τα βήματα για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8€!
Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

Έχετε ερωτήσεις;

Το Keysoff προωθεί πάντα νέες προσφορές με πολλές εκπλήξεις και χαμηλές τιμές – οπότε προχωρήστε και προσθέστε σελιδοδείκτη στη σελίδα τους για να μείνετε ενημερωμένοι! Επιπλέον, το Ηλεκτρονικό Κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, όλο το 24ωρο – οπότε αν θέλετε να αναβαθμίσετε το Λογισμικό του Υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, σίγουρα θα πρέπει να πάρετε μια από τις προσφορές τους!

Εάν τυχαίνει να βρείτε προβλήματα ή αν έχετε ερωτήσεις, η Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις! Για οποιονδήποτε τύπο επαφής, απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: service@keysoff.com.

Θυμηθείτε να κατεβάσετε πρώτα τις σωστές εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μόνο μετά να τις ενεργοποιήσετε με τα νέα κλειδιά που αγοράσατε:

Microsoft Windows 10 Professional: [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Download Link]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS