ΑρχικήHow ToDoNotSpy10 προστατεύστε το απόρρητό σας στα Windows 10

DoNotSpy10 προστατεύστε το απόρρητό σας στα Windows 10

Το DoNotSpy10 είναι ένα γνωστό εργαλείο που προστατεύει τον υπολογιστή σας από την τηλεμετρία των Windows 10. Διαθέτει ένα πολύ ευέλικτο περιβάλλον εργασίας που σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε πολύ εύκολα τον τρόπο με τον οποίο τα Windows 10 θα σέβονται την ιδιωτικότητά σας.

DoNotSpy10

Είναι γνωστό ότι η Microsoft έχει προσθέσει πάρα πολλές διαγνωστικές λειτουργίες στα Windows 10. Αυτές οι υπηρεσίες τηλεμετρίας βοηθούν τη Microsoft να συλλέξει δεδομένα της χρήσης του λειτουργικού και σύμφωνα με την εταιρεία με αυτό τον τρόπο παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση.

Ωστόσο, η συλλογή και η κοινοποίηση των δεδομένων σας σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως θέτει σε κίνδυνο το απόρρητό σας.

Υπάρχουν υπηρεσίες που είναι σε θέση να καταγράφουν τι γράφετε στο πληκτρολογίου σας, την ομιλία σας και πολλές άλλες ενέργειες κάθε χρήστη των Windows. Άλλες υπηρεσίες μοιράζονται τα διαπιστευτήρια του WiFi με τις επαφές σας ή σας συνδέουν με δίκτυα που μοιράζονται οι επαφές σας.

Το DoNotSpy10 σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε εύκολα τι ακριβώς θέλετε να μοιραστείτε και τι όχι.

Αν και πολλές από τις ρυθμίσεις μπορείτε να τις κάνετε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις των Windows και διάφορες άλλες εφαρμογές, υπάρχουν και τροποποιήσεις που δεν είναι διαθέσιμες εύκολα μέσω των εφαρμογών που παρέχουν τα Windows.

Το DoNotSpy10 τα συνδυάζει όλα σε μία εφαρμογή. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά:

https://pxc-coding.com/donotspy10/donotspy-10-features/

Κατεβάστε την εφαρμογή

_____________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS