ΑρχικήinetWindows 10 Insider Preview build 18282 (19H1) με φωτεινό θέμα

Windows 10 Insider Preview build 18282 (19H1) με φωτεινό θέμα

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα το νέο Windows 10 Insider Preview Build 18282 (19H1). Το νέο δοκιμαστικό build που αναπτύσσει η εταιρεία αυτή τη στιγμή φέρνει ένα νέο UI για τις εκτυπώσεις, αλλά και ενημερώνει το Windows Update με δύο νέες λειτουργίες.

Windows 10 Insider

Οι ενημερώσεις των Windows θα διαθέτουν το Pause Updates (παύση ενημερώσεων) αλλά και το Intelligent Active Hours που θα εντοπίζει πότε είναι ενεργό το PC σας για να μην ενημερώνεται το σύστημα.

Όλα τα παραπάνω είναι μικρές επεμβάσεις στην λειτουργικότητα των Windows. Όμως η νέα δοκιμαστική έκδοση φέρνει και πάρα πολλές αλλαγές στην εμφάνιση του λειτουργικού.

Το OneDrive flyout έρχεται με μια σκούρα εμφάνιση, αλλά και τα Windows απέκτησαν ένα πολύ πιο φωτεινό theme.

Σύμφωνα με την εταιρεία:

Αν επιλέξετε Light κάτω από τη διαδρομή Settings > Personalization > Colors, όλο το περιβάλλον χρήστη του συστήματος θα γίνει φωτεινό. Αυτό περιλαμβάνει τη γραμμή εργασιών, το μενού Έναρξης, το Κέντρο δράσης, το πληκτρολόγιο αφής και πολλά άλλα.

Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία έχει δημοσιεύσει μια μεγάλη λίστα από βελτιώσεις και διορθώσεις για το νέο Windows 10 Insider Preview. Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν παραπάνω μπορούν να διαβάσουν την επίσημη ανακοίνωση.

Φυσικά μεγαλύτερο επίτευγμα θα ήταν να δούμε ένα build που δεν θα παρουσιάσει προβλήματα κατά την εγκατάσταση.

Ευελπιστούμε ότι το ίδιο επιθυμεί και η Microsoft. Αν δεν το καταφέρει και αυτή τη φορά, θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει το σχέδιο Windows as a service.

________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS