ΑρχικήHow ToΠώς να μπλοκάρετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο iPhone σας

Πώς να μπλοκάρετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο iPhone σας

αριθμό

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία ασφάλειας επικοινωνιών First Orion, μέχρι το τέλος του 2019, σχεδόν το 50% όλων των κλήσεων κινητής τηλεφωνίας θα είναι απάτες. Οι περισσότερες κλήσεις που γίνονται από άγνωστο ή απόρρητο αριθμό, είναι ενοχλητικά ηχογραφημένα μηνύματα αλλά πέρα από αυτό είναι ακίνδυνες. Κάποιες φορές όμως η εν λόγω ανεπιθύμητη κλήση μπορεί να γίνει από ένα πραγματικό πρόσωπο και στις χειρότερες περιπτώσεις θα είναι ένας απατεώνας που προσπαθεί να σας εξαπατήσει να σας αποσπάσει χρήματα.

Τα καλά νέα ωστόσο, είναι ότι μπορείτε να λάβετε μέτρα για να μειώσετε τον αριθμό των ανεπιθύμητων κλήσεων που λαμβάνετε στην iPhone συσκευή σας: απλά μπλοκάρετε κάθε αριθμό spam που σας καλεί.

Για να μπλοκάρετε έναν αριθμό σε ένα iPhone, απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε στο εικονίδιο του τηλεφώνου.
  2. Πατήστε το εικονίδιο “Recents” για να δείτε τις κλήσεις που έχουν γίνει στο τηλέφωνό σας με χρονολογική σειρά.
  3. Πατήστε το εικονίδιο πληροφοριών, το οποίο είναι ένα μπλε “i” σε μπλε κύκλο στη στήλη στη δεξιά πλευρά της οθόνης, που είναι δίπλα στον αριθμό που θέλετε να μπλοκάρετε.
  4. Επιλέξτε το “Block this caller” στο κάτω μέρος της επόμενης οθόνης.
  5. Επιλέξτε το “Block Contact” στο αναδυόμενο μήνυμα για επιβεβαίωση.

Αν το έχετε κάνει σωστά, η επαφή θα εμφανίζει τώρα το “Unblock this Caller” στο κάτω μέρος της οθόνης και το τηλέφωνό σας θα αποτρέψει την εμφάνιση κλήσεων ή κειμένων από αυτό τον αριθμό. Τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε στον επόμενο.

Πώς να μπλοκάρετε μία από τις επαφές στο iPhone σας

Ο αποκλεισμός μιας επαφής που υπάρχει ήδη στο iPhone σας είναι ακόμη πιο εύκολος. Μεταβείτε στις επαφές σας, πατήστε το όνομα που θέλετε να βρείτε και πατήστε “Block this Caller” στο κάτω μέρος της σελίδας της εν λόγω επαφής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS