ΑρχικήinetΤρία νέα wallpapers για τα Windows 10 από την Microsoft

Τρία νέα wallpapers για τα Windows 10 από την Microsoft

Η Microsoft κυκλοφόρησε τρία νέα πακέτα wallpapers σε HD μορφή για τα Windows 10, επιτρέποντας στους χρήστες του τελευταίου λειτουργικού της συστήματος να προσαρμόσουν την οθόνη των desktop υπολογιστών τους.
wallpapers
Τα τρία νέα wallpapers (ταπετσαρίες), που μπορείτε να τις βρείτε δωρεάν μέσα στο επίσημο κατάστημα της Microsoft, το Microsoft Store (παλαιότερα γνωστό ως Windows Store) περιλαμβάνει τρία διαφορετικά θέματα των Windows 10, με 14 και 18 εικόνες, αντίστοιχα. Καλούνται Coffee Art, Animals of Yellowstone και Amazon Rainforest, και μπορείτε να τα κατεβάσετε τώρα απλά κάνοντας κλικ στα ονόματά τους εδώ.
Αν και προσφέρονται ως θέματα, είναι απλά βασικά πακέτα wallpapers (ταπετσαρίας) και μπορούν μόνο να αντικαταστήσουν το φόντο της επιφάνειας εργασίας σας, χωρίς να φέρουν άλλες επιλογές προσαρμογής.
Η εγκατάσταση και ενεργοποίηση ενός νέου θέματος στα Windows 10 είναι πανεύκολη υπόθεση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε λήψη οποιουδήποτε νέου θέματος από το Microsoft Store και στη συνέχεια, να πάτε στον υπολογιστή σας, στις Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Θέματα. Από εκεί μπορείτε να ενεργοποιήσετε το θέμα που μόλις κατεβάσατε, αλλάζοντας αυτόματα τα νέα wallpapers.
Περιττό να πούμε ότι τα θέματα είναι δωρεάν να χρησιμοποιηθούν και απαιτούν Windows 10 έκδοση 14951.0 ή νεότερη έκδοση. Μπορούν να εγκατασταθούν στα Windows 10 καθώς και Windows 10 στη λειτουργία S.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS