Μανώλης Σφακιανάκης: Νέα γραφεία του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη
infosec

Μανώλης Σφακιανάκης: Νέα γραφεία του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη

Την έναρξη λειτουργίας γραφείου του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,...
Read More
infosec

Bethesda: Εκτέθηκαν προσωπικά στοιχεία που υπήρχαν στα αιτήματα υποστήριξης

Αφού ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τους στην Fallout 76 στα αιτήματα υποστήριξης (support tickets), η Bethesda Software LLC...
Read More
infosec

Φαίνεται ότι AI bots μπορούν να παραβιάσουν εύκολα τα CAPTCHA

Εάν είστε ένας από  τους ανθρώπους που μισούν τη διαδικασία να διαλέγουν αυτοκίνητα, πινακίδες δρόμου και άλλα αντικείμενα σε πλέγματα...
Read More
infosec

Safari: USB security sticks υποστηρίζει πλέον ο περιηγητής της Apple

Η τελευταία έκδοση του Apple Safari υποστηρίζει το WebAuthentication (WebAuthn) API, το οποίο επιτρέπει στους κατόχους του να κάνουν login...
Read More
infosec

Μερικά Google Chrome extensions για μεγαλύτερη ασφάλεια

Το Google Chrome προσφέρει δωρεάν επεκτάσεις που σας παρέχουν ασφάλεια και λειτουργικότητα. Ακολουθεί μια σειρά επεκτάσεων που έχουμε επιλέξει από...
Read More
Latest Posts

Οι επικριτές του Facebook συνδέονται με τον George Soros

Αντιμετωπίζοντας μια σειρά κρίσεων και κακών γεγονότων, το Facebook προσέλαβε μια εταιρία δημοσίων σχέσεων, η οποία συνέδεσε τους δυσφημιστές της εταιρείας με τον δωρητή και εκατομμυριούχο George soros.

Soros

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, το Facebook προσέλαβε μια επιχείρηση δημοσίων σχέσεων που επιχείρησε να δυσφημίσει τους επικριτές της εταιρείας ισχυριζόμενη ότι ήταν πράκτορες του δισεκατομμυριούχου George Soros.

Ο Soros είναι ένας φιλάνθρωπος του οποίου το όνομα αναφέρετε συχνά σε θεωρίες συνωμοσιών. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρότρυνε την Anti-Defamation League να αντιταχθεί σε ένα cartoon που χρησιμοποίησαν διαδηλωτές κατά του Facebook για την ομοιότητά του με τις αντισημιτικές τροπές.

Τα νέα για την επιθετική αυτή κίνηση του Facebook να υπονομεύσει αυτούς που το κατακρίνουν, βγήκαν στην φόρα με μια σκληρή έκθεση των New York Times, στην οποία αναφέρετε πως τα στελέχη του Facebook δεν καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία, ενώ παράλληλα αυτοί που κρίνουν την πλατφόρμα είναι πολλοί.

Ο  George Soros είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την αυξανόμενη κριτική του Facebook που ακολούθησε σειρά σφαλμάτων, όπως το σκάνδαλο Cambridge Analytica σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τις εκλογές στην πλατφόρμα του.

Η πολιτική συμβουλευτική εταιρεία επεσήμανε στους δημοσιογράφους ότι οι κατακριτές του Facebook υποστηρίζονται από τη Open society, μια φιλανθρωπική εταιρεία που χρηματοδοτείται από τον Soros, ενώ ακόμα και ο ίδιος έχει κατακρίνει το Facebook δημόσια.

Ένας εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε «Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για το Facebook και ολόκληρη η ομάδα μας έχει επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.”

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *