ΑρχικήinetΤο Google Pixel 3 αποκτά τα χαρακτηριστικά Duplex και Call Screen

Το Google Pixel 3 αποκτά τα χαρακτηριστικά Duplex και Call Screen

PixelΑφήνοντας στην άκρη όλο το τρολάρισμα για το Google Pixel Event, πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν και λίγα, υπήρξαν ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως η υποστήριξη του Google Duplex που έρχεται στη συσκευή Google Pixel 3, ξεκινώντας τον επόμενο μήνα. Επίσης, υπάρχει ένα νέο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, γνωστό ως Call Screen.

Ας δούμε όμως λίγα περισσότερα για τις δύο νέες δυνατότητες των συσκευών Google Pixel 3:

Google Duplex

Η Google ανακοίνωσε για πρώτη φορά το Google Duplex πίσω στο Google I / O 2018, όπου εξέπληξε αλλά και τρόμαξε λίγο το κοινό της. Το έξυπνο chatbot είναι ένα σύστημα A.I. που επιλέγει ή πραγματοποιεί αυτόματα κλήσεις για να αυτοματοποιήσει διεργασίες όπως η κράτηση σε ένα εστιατόριο ή η πρόταση της καλύτερης δυνατής ώρας για μια συνάντηση.

Στο Google I / O 2018, πολλοί ειδικοί εντυπωσιάστηκαν και από την ύπαρξη ανθρώπινων ηχητικών εφέ στις συνομιλίες του Google Duplex και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σκέψη για περισσότερες δυνατότητες του Duplex θα μπορούσε να μας κάνει να ανατριχιάσουμε ακόμα περισσότερο.

Το Google Duplex έρχεται στο Google Pixel 3 από τον επόμενο μήνα. Οι χρήστες του Google Pixel 3 θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν τη δυνατότητα δοκιμής του πειραματικού χαρακτηριστικού.

Call Screen

Το Call Screen είναι μια λειτουργία του Google Assistant. Επιτρέπει στο Google Assistant να απαντά στις εισερχόμενες κλήσεις σας, και ρωτά ευγενικά τις προθέσεις αυτού που σας καλεί.

Με τη χρήση της νέας δυνατότητας, εμφανίζεται στην οθόνη σας ένα αντίγραφο σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να αποφασίσετε αν θα πάρετε την κλήση ή όχι. Όταν πατήσετε το κουμπί “Call Screen”, το Google Assistant θα ειδοποιήσει τον καλούντα ότι “χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία προβολής από την Google”.

Η λειτουργία Call Screen θα αποδειχθεί ευεργετική για τους ανεπιθύμητους καλούντες, αφού το Google Assistant θα ρωτήσει την πρόθεση αυτού που σας καλεί. Ακόμα και μετά από εκατοντάδες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων, τα smartphone δεν κατάφεραν να εξαλείψουν τους ανεπιθύμητους καλούντες. Όπως φαίνεται όμως το Call Screen θα βοηθήσει στην επίτευξη του σκοπού αυτού.

Θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν θα περιοριστεί στο Pixel 3 ή θα ωθηθεί σε όλα τα τηλέφωνα Pixel.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS