Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Garmin: Το Spotify είναι πλέον διαθέσιμο για το Fenix 5 Plus

Η Garmin ανακοίνωσε σήμερα μια νέα συνεργασία που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του Spotify. Οι κάτοχοι του Garmin Fenix 5 Plus μπορούν από σήμερα να κατεβάσουν την νέα εφαρμογή του Spotify από το Garmin connect IQ app store. Η νέα εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες την λήψη ολόκληρων playlist για offline αναπαραγωγή.

garmin spotify fenix 5 plus

Η Fenix 5 Plus είναι η τελευταία σειρά της Garmin και αποτελείτε από τα πιο ακριβά wearables της μάρκας, ξεκινώντας από τα 549 δολάρια. Η αποθήκευση και αναπαραγωγή μουσικής ήταν δυνατή και πριν την σημερινή συμφωνία στις εν λόγω συσκευές, αλλά οι χρήστες περιορίζονταν μόνο στις υπηρεσίες του iHeartRadio και του Deezer, εάν είχαν ενεργοποιημένες premium συνδρομές.

Τώρα λοιπόν το Spotify έχει την δικιά του εφαρμογή και για το Fenix 5 Plus. Όταν εγκατασταθεί και συνδεθεί στο WIFI, οι premium χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τις playlist τους ώστε να τις ακούνε ακόμα και όταν δεν βρίσκονται κοντά στο κινητό τους. Σε αντίθεση με αλλά smartwatches όπως είναι το Apple watch 4, το Fenix 5 Plus δεν έχει ενσωματωμένο LTE. Έτσι δεν υπάρχει δυνατότητα streaming, αλλά εάν έχει προηγηθεί η λήψη των κομματιών, είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους σε ασύρματα Bluetooth ακουστικά, απευθείας από το Fenix.

Το Spotify κυριαρχεί στην μουσική streaming βιομηχανία, καθώς τον Ιούνιο είχε 83 εκατομμύρια premium χρήστες. Αλλά ακόμα και αυτοί οι χρήστες δεν είχαν πολλές επιλογές για να ακούνε την μουσική τους (σε wearables) εκτός από κάποια μοντέλα της Samsung, τα οποία ήταν και ο λόγος για τον οποίο ξεχώρισαν.

Προς το παρών η εφαρμογή του Spotify είναι διαθέσιμη μόνο για το Fenix 5 Plus, αλλά ελπίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει και για άλλα μοντέλα στο σύντομο μέλλον.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *