Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Η Apple ξεκινά την παραγωγή του iPhone 6s στην Ινδία, χωρίς έκπτωση στις τιμές

Η Apple ξεκίνησε να κατασκευάζει το δεύτερο μοντέλο iPhone στην Ινδία, καθώς η εταιρεία αγωνίζεται να επωφεληθεί από την τοπική ανάπτυξη της αγοράς smartphone και την ίδια στιγμή να συμμορφωθεί με μια κυβερνητική πρωτοβουλία που ονομάζεται Made for India.

Η έγκριση για το σχέδιο λήφθηκε τον Μάρτιο και η έκθεση The Economic Times δείχνει ότι η κατασκευή του iPhone 6 ξεκίνησε στις αρχές του μήνα.

Το iPhone SE της πρώτης γενιάς κατασκευάζεται στην ίδια εγκατάσταση της ταϊβανέζικης εταιρείας Wistron από τον Μάιο του 2017 και η έκθεση ισχυρίζεται ότι το iPhone 6s επιλέχθηκε ειδικά για να κατασκευαστεί παράλληλα με το μοντέλο των 4 ιντσών χάρη στη δυναμική των πωλήσεων του.

Παρά το γεγονός ότι τα iPhone 6 παράγονται τοπικά, η συσκευή δεν θα γίνει φθηνότερη για τους αγοραστές στην Ινδία. Η παραγωγή μόλις τώρα αυξάνεται και η Apple θα συνεχίσει να εισάγει το iPhone 6 έως ότου η ζήτηση ευθυγραμμιστεί με την τοπική παραγωγή.

Επιπλέον, πολλά από τα μέρη της συσκευής κατασκευάζονται στην Κίνα και στη συνέχεια εισάγονται στην Ινδία, οπότε αν η Apple δεν παράγει όλα τα εξαρτήματα σε τοπικό επίπεδο, είναι απίθανο οι συσκευές της να λάβουν σημαντικές εκπτώσεις για τους τοπικούς αγοραστές.

Από την άλλη πλευρά, η μετακίνηση μέρους της παραγωγής στην Ινδία βοηθά την Apple να συμμορφωθεί με ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Made for India και απαιτεί από τις ξένες εταιρείες να κατασκευάσουν συσκευές στη χώρα προκειμένου να τους επιτραπεί να τις πουλήσουν σε τοπικό επίπεδο. Η κυβέρνηση προσπάθησε όχι μόνο να προσελκύσει ξένες εταιρείες με φορολογικά κίνητρα, αλλά ταυτόχρονα διπλασίασε τα τέλη εισαγωγής από 10% σε 20%.

Σε αυτό το σημείο, δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο για οποιοδήποτε άλλο μοντέλο που θα μπορούσε να παραχθεί στην Ινδία, αλλά ανάλογα με το πώς τα σχέδια κατασκευής της Apple αλλάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο, περισσότερα iPhone θα μπορούσαν να κατευθυνθούν προς την Ινδία. Ένα iPhone SE δεύτερης γενιάς εξακολουθεί να είναι ανεπιβεβαίωτο, πράγμα που σημαίνει ότι το πρώτο μοντέλο θα μπορούσε να παραμείνει στην αγορά για λίγο περισσότερο από το αρχικά αναμενόμενο.

iPhone

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *