ΑρχικήHow ToΠώς θα ενεργοποιήσετε τις νέες λειτουργίες UI του Google Chrome;

Πώς θα ενεργοποιήσετε τις νέες λειτουργίες UI του Google Chrome;

GoogleΑν είστε από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τακτικά το Google Chrome, τότε είναι πιθανό να γνωρίζετε πόσο σημαντικά και χρήσιμα είναι τα Chrome flags. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά κλικ και μπορείτε να δοκιμάσετε νέες λειτουργίες που δεν είναι ενεργοποιημένες για το ευρύ κοινό.

Η Google εργάζεται τώρα πάνω σε ένα νέο Chrome flag, με ένα ενδιαφέρον όνομα: #uifood. Με μία μόνο επιλογή, ενεργοποιεί όλες τις νέες λειτουργίες UI που προστίθενται στο Google Chrome.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το chrome: // flag και να ενεργοποιήσετε το flag uifood. Κάντε κλικ την επιλογή Relaunch για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντοτε με πειραματικά χαρακτηριστικά, μπορείτε να το δοκιμάσετε σε Chromium nightly builds ή Chrome Canary. Και το flag είναι διαθέσιμο για Windows, macOS, Linux και Chrome OS.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει μεγάλη ορατή διαφορά. Αλλά η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται συνεχώς για να κάνει το uifood μια ενιαία οδό ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις αλλαγές σχεδιασμού του Chrome.

Ένα ακόμα εκπληκτικό Chrome flag, είναι αυτό που δίνει ένα νέο χρώμα στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Ενεργοποιεί το νέο σχέδιο Touchable Refresh του Chrome που προορίζεται για συσκευές αφής και συσκευές convertible.

Αν δεν έχετε συσκευή αφής, μπορείτε να δοκιμάσετε την ανανεωμένη διεπαφή επιλέγοντας Refresh από το μενού του flag. Τα στοιχεία UI της διεπαφής αυτής είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος ώστε να διευκολύνουν τη χρήση τους σε συσκευές αφής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS