ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft κυκλοφορεί το Office για iPhone Update

Η Microsoft κυκλοφορεί το Office για iPhone Update

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την preview έκδοση του Office for iOS και ξεκίνησε να την τεστάρει για να κάνει όσο περισσότερες βελτιώσεις γίνεται μέχρι να κυκλοφορήσει η έκδοση σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Το Office for iOS, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στο iPhone όσο και στο iPad, έχει βελτιωθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες και το πρόγραμμα Insider είναι αυτό που ευθύνεται γι’ αυτό. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν νέες δυνατότητες προτού κυκλοφορήσεί η έκδοση ως update στο App Store για όλες τις συσκευές iOS, στέλνοντας έτσι feedback στην εταιρεία για να βελτιώσει την απόδοση και να διορθώσει πιθανά σφάλματα.

Όπως εξηγεί η Microsoft, αυτή η νέα έκδοση περιλαμβάνει επιλογές για να “ρυθμίσετε τα πράγματα ευθεία”, πράγμα που σημαίνει ότι το Office for iOS έρχεται τώρα με έναν ψηφιακό χάρακα που υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ευθείες γραμμές ή να ευθυγραμμίσετε σύνολα αντικειμένων. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι ήδη διαθέσιμο στις άλλες εκδόσεις του Microsoft Office, έτσι με αυτή την έκδοση, οι συσκευές iOS συγχρονίζονται με τις λειτουργίες των άλλων υπολογιστών.

Επιπλέον, αυτή η ενημερωμένη έκδοση φέρνει μια δεύτερη βελτίωση για το PowerPoint, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέπουν τα hyperlink σε οποιοδήποτε χρώμα θέλουν.

Η αλλαγή του χρώματος ενός hyperlink είναι αρκετά εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε το hyperlink που θέλετε να επεξεργαστείτε και πηγαίνοντας στο Home,  να πατήσετε πάνω στο Font Color και να διαλέξετε το χρώμα που θέλετε. Τόσο απλό!

Λάβετε υπόψη ότι, δεδομένου ότι πρόκειται για μια preview έκδοση, ορισμένα σφάλματα θα μπορούσαν να εξακολουθούν να υπάρχουν, αν και το Insider έχει βοηθήσει στο να εξαλειφθούν.

Office

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS