ΑρχικήinetSamsung : Νέες μνήμες για laptop 32GB DDR4-2666

Samsung : Νέες μνήμες για laptop 32GB DDR4-2666

Η Samsung ξεκίνησε την παραγωγή των νέων 32 Gb DDR4 SO-DIMM μνημών (16 Gb x2). Τα νέα μοντέλα SO-DIMM απευθύνονται σε φορητούς υπολογιστές υψηλής απόδοσης που επωφελούνται τόσο από την ταχύτητα όσο και από την χωρητικότητα των μονάδων μνήμης.

Samsung

Η Κορεάτικη εταιρεία έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για το τρέχον έτος σε σχεδόν όλους τους τομείς που αφορούν προϊόντα τεχνολογίας. Όσον αφορά την κατηγορία των RAM έχει ήδη ξεκινήσει από τον Μάρτιο να λανσάρει νέο υλικό το οποίο αφορούσε τις νέες μνήμες των 64 Gb RDIMM για servers με το σκεπτικό να βγάλει στην παραγωγή και μεγαλύτερα modules των  128 και 256 GB RAM. Το ίδιο χρονικό διάστημα η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης και chip των 16 Gb GDDR5 για κάρτες γραφικών.

Τα νέα SO-DIMM DDR4 32 GB DDR4 βασισμένα σε ολοκληρωμένα κυκλώματα DDR4 16 Gb θα έχουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων 2666 MT / s στα 1,2 V.

Επειδή οι μνήμες 16 Gb κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία επεξεργασίας 10 nm της Samsung , η νέα μονάδα υποστηρίζεται ότι είναι 39% περισσότερο ενεργειακά αποδοτική από την προηγούμενη γενιά των 16 GB SO-DIMM της εταιρείας, που βασίζεται σε ICs κατηγορίας 20 nm.

Σύμφωνα με τη Samsung, ένας φορητός υπολογιστής εξοπλισμένος με 64 GB νέας μνήμης καταναλώνει 4.578 W σε ενεργό λειτουργία, ενώ ένας φορητός υπολογιστής εξοπλισμένος με 64 GB προηγούμενου DDR4 καταναλώνει 7.456 W σε ενεργή λειτουργία.

Η Samsung δεν ανακοίνωσε πότε ακριβώς σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή των 32 GB DDR4 SO-DIMMs ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι πελάτες της Samsung δηλαδή οι κατασκευαστές των high-end notebooks, να έχουν ήδη λάβει τις νέες μνήμες 32 GB.

Samsung

Η Samsung θα επεκτείνει σταδιακά τις μνήμες 16 GB (2 GB) και για desktop PC.

.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS