ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφορεί προεπισκόπηση του Office 2019

Η Microsoft κυκλοφορεί προεπισκόπηση του Office 2019

προεπισκόπησηΗ Microsoft παρουσίασε σήμερα μια προεπισκόπηση των λειτουργιών και των αλλαγών στο Office 2019. Η κατασκευάστρια εταιρεία λογισμικού, κάνει την πρώτη της προεπισκόπηση για το Office 2019, διαθέσιμη για business customers, με χαρακτηριστικά που απαντώνται συνήθως στη συνδρομή του Microsoft Office 365. Το Office 2019 θα περιλαμβάνει τις συνήθεις εφαρμογές του Word, Excel, PowerPoint και Outlook, παράλληλα με τις εκδόσεις server Exchange, SharePoint και Skype for Business.

Με την έκδοση του Office 2019, η Microsoft στοχεύει τις επιχειρήσεις που δεν χρησιμοποιούν το Office 365 και η σουίτα παραγωγικότητας (productivity suit) θα λειτουργεί μόνο στα Windows 10. Μια ξεχωριστή έκδοση του Office 2019 για Mac θα είναι επίσης διαθέσιμη για το macOS. “Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν νέες και βελτιωμένες λειτουργίες σε όλες τις εφαρμογές, όπως roaming pencil case, pressure sensitivity, tilt effects και ink replay. Επιπλέον θα παρέχει πιο ισχυρή ανάλυση δεδομένων στο Excel, όπως formulas, charts και Power BI integration, καθώς και εξελιγμένα χαρακτηριστικά παρουσίασης στο PowerPoint, όπως το Morph και το Zoom”, εξηγεί ο Jared Spataro της Microsoft.

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Office 2019 αργότερα μέσα στο έτος και οι περισσότεροι χρήστες θα είναι business customers που δεν έχουν εγγραφεί στο Office 365. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εγγραφούν για να δοκιμάσουν το Office 2019 εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS