ΑρχικήTop PicksΠοια είναι τα καλύτερα antivirus για τα Windows 7;

Ποια είναι τα καλύτερα antivirus για τα Windows 7;

Αν εξακολουθείτε να διαθέτετε Windows 7 και ψάχνετε το κατάλληλο antivirus μέχρι να ολοκληρώσετε την αναβάθμιση στα Windows 10, μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε.

Η AV-TEST διεξήγαγε μια νέα έρευνα για να καθορίσει τα καλύτερα antivirus για οικιακούς χρήστες των Windows 7 τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2018. Και ενώ μερικά από τα κορυφαία ονόματα παραμένουν στην κορυφή, υπάρχουν μερικές εκπλήξεις που αξίζει να αναφέρουμε.

Πρώτα απ ‘όλα, τα προϊόντα που έλαβαν τις καλύτερες βαθμολογίες είναι τα εξής: AhnLab V3 Internet Security, Kaspersky Internet Security και Trend Micro Internet Security. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν μόνο τρεις λύσεις ασφάλειας που πέτυχαν το μέγιστο σκορ, 6 μονάδες για κάθε μια από τις τρεις δοκιμές που αναλύουν την προστασία, τις επιδόσεις και τη χρηστικότητα που προσφέρονται στους χρήστες των Windows 7.

Windows 7

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι έφτασαν πολύ κοντά στις άψογες επιδόσεις, όπως το Comodo Internet Security, το McAfee Internet Security, το Microsoft Security Essentials και το Symantec Norton Security. Αυτά τα προϊόντα σημείωσαν 5,5 πόντους σε μία από τις τρεις δοκιμασίες χάνοντας στο παρά πέντε την κορυφή.

Το χαμηλότερο σκορ σημείωσε το F-Secure’s Safe, με συνολική βαθμολογία 14,5 βαθμών.

Τα Windows 7 βρίσκονται ήδη σε εκτεταμένη λειτουργία υποστήριξης η οποία προβλέπεται να φτάσει στο τέλος της τον Ιανουάριο του 2020, οπότε η εγκατάσταση μιας λύσης ασφάλειας θα βοηθήσει μόνο τους προσεχείς μήνες στην αποτροπή κακόβουλου λογισμικού στους υπόλοιπους. Σε σύγκριση με τα Windows 10, τα Windows 7 δεν συνοδεύονται από προεγκατεστημένο antivirus, αν και υπάρχουν αρκετές δωρεάν λύσεις που προσφέρουν ικανοποιητική ασφάλεια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Essentials της Microsoft, το οποίο εξελίχθηκε σε Windows Defender στις νεότερες εκδόσεις των Windows, ενώ παράλληλα απέκτησε προηγμένη λειτουργικότητα για να αντικαταστήσει μια πλήρως εξοπλισμένη λύση αντιμετώπισης ιών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS