ΑρχικήinetΗ Xiaomi λανσάρει το Mi MIX 2s Android Smartphone

Η Xiaomi λανσάρει το Mi MIX 2s Android Smartphone

Η Xiaomi αποκάλυψε την Τρίτη κατά τη διάρκεια ενός live event στην  Σαγκάη της Κίνας, το τελευταίο Android smartphone της, το Mi MIX 2s, υποσχόμενη μια premium εμπειρία.

Στοχεύοντας να ανταγωνιστεί το iPhone X της Apple, η Xiaomi λανσάρισε σήμερα το smartphone με τεχνολογία Android Mi MIX 2s, σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο μια πιο ισχυρή και premium εμπειρία. Η συσκευή υιοθετεί την τεχνολογία ARCore της Google που υπόσχεται απίστευτες εμπειρίες AR (Augmented Reality) και μεγάλη απόδοση AI που είναι τρεις φορές καλύτερη από ότι πριν.

Χάρη στον επεξεργαστή Snapdragon 845 της Qualcomm που τρέχει σε ταχύτητα μέχρι και 2,8 GHz και χρησιμοποιεί το νέο Kryo 385, το Xiaomi Mi MIX 2s έρχεται με αύξηση της  αποδοτικότητας κατά 15%. Η GPU Adreno 630 προσφέρει επίσης έως και 30 τοις εκατό βελτιωμένη απόδοση και αποδοτικότητα ισχύος, ενώ το smartphone προσφέρει μνήμη RAM 8 GB και εσωτερική αποθήκευση 256 GB.

“Σήμερα στη Σαγκάη παρουσιάσαμε το Mi MIX 2s, ένα premium smartphone που συνοδεύεται από μια εξαιρετική διπλή κάμερα AI με εικονοκύτταρα 1,4 μm και τεχνολογία Dual Pixel για εκπληκτικές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 845, ασύρματη φόρτιση και AI φωνητική βοηθό”, δήλωσε ο Wang Xiang, Αντιπρόεδρος στη Xiaomi.

Το κορυφαίο χαρακτηριστικό της Xiaomi Mi MIX 2s φαίνεται να είναι το σύστημα διπλής οπτικής κάμερας, αποτελούμενο από δύο κάμερες 12MP που διαθέτουν μερικές από τις τελευταίες τεχνολογίες AI. Το σύστημα διπλής κάμερας χρησιμοποιεί 1,4 εκατομμύρια pixel 1,4, έχει βελτιωμένη τεχνολογία για φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αυτόματη εστίαση διπλού εικονοστοιχείου για γρήγορη εστίαση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μείωση θορύβου πολλαπλών πλαισίων σε επίπεδο hardware.

Το σύστημα διπλής κάμερας Xiaomi Mi MIX 2s είναι ικανό να ανιχνεύει συνολικά 206 σκηνές σε 25 κατηγορίες. Επιπλέον, προσφέρει δυναμικά εφέ bokeh με έξι προσαρμόσιμες παραμέτρους. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης οπτική σταθεροποίηση εικόνας σε 4 άξονες και η Xiaomi λέει ότι είναι η καλύτερη φωτογραφική μηχανή smartphone που δημιούργησαν ποτέ, κατατάσσοντας το smartphone μεταξύ των καλύτερων κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Xiaοmi Mi MIX 2s διαθέτει ασύρματη φόρτιση και είναι πλήρως συμβατό με το νέο ασύρματο φορτιστή Mi της Xiaomi, υποστήριξη Unlock Face, πολυλειτουργικό NFC, υποστήριξη έως και 43 παγκόσμιων ζωνών κινητού δικτύου και οθόνη 5.99 ιντσών πλήρους οθόνης (Ανάλυση 1080×2160 pixels) και με κυρτό κεραμικό σχεδιασμό χρησιμοποιώντας πλαίσιο αλουμινίου.

Το Xiaοmi Mi MIX 2s διαθέτει μη αφαιρούμενη μπαταρία Li-Ion 3400 mAh και έρχεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Το smartphone αναμένεται να φτάσει στα ράφια τον Απρίλιο του 2018 και να έχει μια τιμή περίπου $ 527.

Xiaomi

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS