ΑρχικήsecurityWindows 10: Νέο Update που μπλοκάρει την κατασκοπεία των χρηστών

Windows 10: Νέο Update που μπλοκάρει την κατασκοπεία των χρηστών

Η Microsoft έχει συχνά κατηγορηθεί για κατασκοπεία σε χρήστες με Windows 10 δεδομένου ότι συλλέγει δεδομένα τηλεμετρίας για να διορθώσει σφάλματα και να βελτιώσει ορισμένα χαρακτηριστικά. Η εταιρεία προσπάθησε αρκετές φορές να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις ανησυχίες με βελτιώσεις στους ελέγχους απορρήτου.

Ένα από αυτά τα updates είναι έτοιμο για τα Windows 10 Redstone 4, καθώς η Microsoft δοκιμάζει διάφορες προσεγγίσεις ρυθμίσεων απορρήτου με τη βοήθεια του προγράμματος Windows Insider.

Αυτό που σκοπεύει να κάνει η Microsoft είναι να δοκιμάσει αρκετές εμπειρίες απορρήτου κατά την εγκατάσταση των Windows 10 σε μια προσπάθεια να προσδιορίσει ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος κυκλοφορίας της παραγωγικής έκδοσης του Redstone 4. Windows 10

Ενώ ορισμένοι χρήστες θα έχουν μια ενιαία οθόνη για να ελέγξουν όλες τις ρυθμίσεις απορρήτου τους, οι υπόλοιποι θα λάβουν επτά επιμέρους οθόνες για τη πλοήγηση τους στο  wizard. Αυτό θα περιλαμβάνει συνιστώμενες ρυθμίσεις της Microsoft για το τι θεωρεί η εταιρεία «την καλύτερη εμπειρία των Windοws 10» και αυτές οι επιλογές θα διακριθούν με μια διακεκομμένη γραμμή.

Εκτός από τη νέα εμπειρία απορρήτου που προσφέρεται κατά την εγκατάσταση των Windοws 10 για πρώτη φορά, οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ελέγχουν τις ρυθμίσεις απορρήτου ανά πάσα στιγμή στο Start> Settings> Privacy.

Τα Windows 10 Redstone 4 αναμένεται να κυκλοφορήσουν αυτό το μήνα, συνεπώς η Microsoft εργάζεται εδώ και 24 ώρες για να έχει την νέα εμπειρία προστασίας προσωπικών δεδομένων έτοιμη για αυτήν την επερχόμενη ενημέρωση. Ο γίγαντας του λογισμικού δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το όνομα της νέας ενημερωμένης έκδοσης των Windοws 10, αλλά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνία έναρξης, θα δοθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS