ΑρχικήinetΗ Microsoft εγκαινιάζει την εφαρμογή Remote Desktop για Mac 10 με νέο...

Η Microsoft εγκαινιάζει την εφαρμογή Remote Desktop για Mac 10 με νέο UI

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα μια σημαντική ενημέρωση για την εφαρμογή Remote Desktop για macOS, λανσάροντας όχι μόνο ένα νέο σχέδιο αλλά και πολλές νέες λειτουργίες που ενεργοποιούνται σε μια απομακρυσμένη session.

microsoft

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε κατά την ενημέρωση του Remote Desktop για Mac έως την έκδοση 10 είναι το νέο περιβάλλον χρήστη. Η Microsoft έχει επικεντρωθεί ειδικά στο να καταστήσει την εφαρμογή πιο μοντέρνα και να ευθυγραμμιστεί με το σχεδιασμό του λειτουργικού συστήματος, έτσι ώστε τώρα θα δείτε επίπεδες μικρογραφίες στο κύριο παράθυρο για να σας επιτρέπουν να συνδεθείτε γρήγορα με τους αποθηκευμένους πελάτες.

Επιπλέον, η Microsoft έχει επεκτείνει τη λίστα με τις ανακατευθύνσεις συσκευών, οπότε ενώ στο παρελθόν σας  επιτρεπόταν να ανακατευθύνετε έναν εκτυπωτή, μπορείτε τώρα να κάνετε το ίδιο πράγμα για το τοπικό σας μικρόφωνο και τις έξυπνες κάρτες.

“Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ανακατευθυνόμενη έξυπνη κάρτα για να συνδεθείτε στον απομακρυσμένο υπολογιστή σας. Η ανακατευθυνόμενη έξυπνη κάρτα δεν είναι διαθέσιμη παρά μόνο αφού συνδεθείτε,”εξηγεί η Microsoft.

Μια άλλη πρακτική ενημέρωση είναι η υποστήριξη συντομεύσεων macOS σε μια απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας, με επιτρεπόμενα πλήκτρα πρόσβασης για την κοπή, αντιγραφή και επικόλληση.

Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο blog της Enterprise Mobility + Security, η Microsoft παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο μετεγκατάστασης των δεδομένων σύνδεσης σε αυτήν την πιο πρόσφατη έκδοση από τη Microsoft Remote Desktop 8.0.

“Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση 8.0.43 για τη μετεγκατάσταση των δεδομένων σύνδεσης. Στη συνέχεια, αναζητήστε τo Microsoft Remote Desktop στο App Store για να πραγματοποιήσετε λήψη της νέας εφαρμογής στο Mac. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να παραλείψετε την πρώτη εμπειρία εκτέλεσης. Στο μενού κάντε κλικ στις συνδέσεις και επιλέξτε την επιλογή εισαγωγής συνδέσεων από την άλλη εφαρμογή. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα εφαρμογή “, λέει η εταιρεία.

Με την πρώτη ματιά, η έκδοση 10 έρχεται με αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην απόδοση, αφήνοντας στην άκρη το νέο UI, με τα πάντα να γίνονται ευκολότερα στη χρήση χάρη στις συντομεύσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS