ΑρχικήinetΑξιοποιήστε το παλιό σας smartphone για να ασφαλίσετε το σπίτι σας

Αξιοποιήστε το παλιό σας smartphone για να ασφαλίσετε το σπίτι σας

smartphoneΟ Γερμανός δημιουργός Karsten Schmidt, σχεδίασε και δημιούργησε ένα νέο σύστημα οικιακής ασφάλειας που χρησιμοποιεί το παλιό σας smartphone για να δημιουργήσει ένα εύκολα εγκαταστήσιμο σύστημα επιτήρησης στο σπίτι, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο. Το έργο Globo #Jacky home security, ξεκίνησε μέσω του Kickstarter αυτό το μήνα για να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια που χρειάζεται για να προχωρήσει στην παραγωγή.

“Πάνω από 100 εκατομμύρια παλιά κινητά τηλέφωνα παρέμειναν αχρησιμοποίητα στα γερμανικά νοικοκυριά το έτος 2016. Το κινητό τηλέφωνο αποτελείται από τουλάχιστον 25% μέταλλα όπως ο χαλκός, ο σίδηρος, το νικέλιο, ο ψευδάργυρος, ο κασσίτερος αλλά και ο μόλυβδος, το κοβάλτιο, το λίθιο και ευγενή μέταλλα όπως ο άργυρος, ο χρυσός, το παλλάδιο και η πλατίνα. Τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το παλιό smartphone σας για να προστατεύσετε την περιουσία σας! Το Globio είναι μια προσέγγιση από μια ομάδα ανθρώπων που ένιωσαν την ανάγκη για μια εύκολη, φθηνή και αξιόπιστη συσκευή ασφαλείας. Μετά από πολλά χρόνια ανάπτυξης προϊόντων στην περιοχή της κινητής επικοινωνίας, η ιδέα του Globio γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2015. Από τότε έχει ωριμάσει ως μάρκα και περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα μεμονωμένων προϊόντων.”

Ποτέ πριν δεν υπήρξαν “τόσα πολλά” συστήματα συναγερμού για τόσο λίγα χρήματα! Η επικοινωνία πόρτας #Jacky ‘Door’ και εφαρμογής globio χρησιμοποιούν απλά τις πολυάριθμες λειτουργίες ενός παλιού ή αχρησιμοποίητου Android smartphone. Χάρη στο smartphone, δεν έχει σημασία πόσο μακριά βρίσκεστε από το σπίτι! Με μόνο 20 € και ένα παλιό smartphone, θα αισθανθείτε ασφάλεια για το σπίτι σας όταν είστε διακοπές. Σε περίπτωση κινδύνου μπορείτε:

– να καλέσετε και να “μπείτε” στο δωμάτιο σιωπηλά ή και να μιλήσετε απευθείας στον “εισβολέα”

– να λάβετε ένα σύντομο μήνυμα ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,

– το τηλέφωνο μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ή να καταγράψει ένα βίντεο και να σας αποστείλει τα δεδομένα,

– να παίζετε ένα δεδομένο ή μεμονωμένο ήχο στο σπίτι και πολλά ακόμα.

Το Globio είναι τώρα διαθέσιμο για υποστήριξη μέσω του Kickstarter, με δωρεές που ξεκινούν από μόλις € 12 και η κυκλοφορία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2018. Για πλήρεις προδιαγραφές και περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα καμπάνιας Kickstarter μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Globio

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS