ΑρχικήinetΤο Linux Kernel 4.13 έλαβε τέλος, μεταβείτε άμεσα στο Linux 4.14 LTS

Το Linux Kernel 4.13 έλαβε τέλος, μεταβείτε άμεσα στο Linux 4.14 LTS

Ανακοινώθηκε πρόσφατα το τέλος της σειράς Linux Kernel 4.13 προτρέποντας έτσι όλους τους χρήστες να μεταφερθούν στο Linux 4.14 LTS το συντομότερο δυνατόν.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε η δέκατη έκτη ενημέρωση για τη συντήρηση της σειράς πυρήνα Linux 4.13, έκδοση 4.13.16, η οποία φαίνεται να είναι η τελευταία που θα κυκλοφορήσει για το branch. Επομένως, τα Linux 4.13 δεν θα λαμβάνουν περεταίρω ενημερώσεις.Linux Kernel

Τι σημαίνει αυτό; Όσοι χρησιμοποιείτε πυρήνα από τη σειρά Linux 4.13, πρέπει να αναβαθμίσετε στον πυρήνα Linux 4.13.16 ή να προετοιμαστείτε για την αναβάθμιση στον πιο πρόσφατο πυρήνα του Linux 4.14 LTS, το οποίο είναι μια μακροπρόθεσμη έκδοση που θα λαμβάνει υποστήριξη για τα επόμενα χρόνια.

Για όσους δεν έχουν ακόμη προετοιμαστεί να αναβαθμίσουν στον πυρήνα του Linux 4.14 LTS, θα θέλαμε να τους πούμε ότι ο πυρήνας Linux 4.13.16 αλλάζει συνολικά 39 αρχεία, με 178 εισαγωγές και 133 διαγραφές. Οι περισσότερες αλλαγές σχετίζονται με τη δικτύωση, τόσο τα drivers όσο και το core networking.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει ενημερώσεις σε διάφορα USB drivers, Mellanox και Broadcom Ethernet drivers, στο σύστημα αρχείων OCFS2 και μια δέσμη αλλαγών δικτύωσης κεντρικών υπολογιστών στα IPv4, L2TP, SCTP, Netlink και IEEE 802.1Q.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές ελέγξτε τις mailing list ανακοινώσεις ή κατεβάστε πηγαίο κώδικα του πυρήνα Linux 4.13.16 από το kernel.org.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS