ΑρχικήinetChromebook: Μετακίνηση ενεργών παραθύρων μεταξύ οθονών μέσω πληκτρολογίου

Chromebook: Μετακίνηση ενεργών παραθύρων μεταξύ οθονών μέσω πληκτρολογίου

Οι ιδιοκτήτες Chromebook θα μπορούν πλέον να μετακινούν τα ενεργά παράθυρα μεταξύ των οθονών χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου, καθώς η Google συμπεριλαμβάνει αυτή τη λειτουργία στο Chrome OS.Chromebook

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Google, το Chrome OS θα προσφέρει μια δέσμη νέων ενημερώσεων πληκτρολογίου που επιτρέπουν στους χρήστες να μετακινούν ενεργά παράθυρα μεταξύ των οθονών. Αυτά είναι το Search + Alt + Αριστερό βέλος για να μετακινήσετε το ενεργό παράθυρο στην αριστερή οθόνη και το Search + Alt + Δεξί βέλος για να το μετακινήσετε στη δεξιά οθόνη.

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να μετακινούν τα ενεργά παράθυρα στην υψηλότερη πιο κοντινή οθόνη χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου Search + Alt + Up, καθώς και να μεταφέρουν ένα ενεργό παράθυρο στη χαμηλότερη πλησιέστερη οθόνη χρησιμοποιώντας την συντόμευση Search+Alt+Down.

Αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να μεταβείτε στο πειραματικό κανάλι του Chrome Canary στο Chromebook σας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η  Google φέρνει την υποστήριξη διαίρεσης οθόνης σε λειτουργία tablet στο Pixelbook Chromebook της. Αυτή η λειτουργία έχει ήδη προσγειωθεί στο τελευταίο κανάλι του Chrome OS Devel και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της “Split view in Tablet mode” επιλογής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS