ΑρχικήinetΕίναι αυτό το πρώτο smartphone 5G του κόσμου;

Είναι αυτό το πρώτο smartphone 5G του κόσμου;

Όλοι οι μεγάλοι τεχνολογικοί γίγαντες είναι απασχολημένοι με την επένδυση εκατομμυρίων στην έρευνα και την ανάπτυξη, ώστε να επιτρέψουν την επόμενη γενιά τεχνολογίας επικοινωνιών 5G.

smartphone

Από αυτές, εταιρείες όπως η Qualcomm και η Nokia προπορεύονται στον αγώνα. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Qualcomm παρουσίασε το πρώτο της δίκτυο 5G με το μόντεμ X50.

Σε μια σχετική και συναρπαστική εξέλιξη, ένας χρήστης του Twitter που ονομάζεται Sherif Hanna έχει κάνει tweet την εικόνα ενός τηλεφώνου, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο 5G smartphone στον κόσμο. Ο Hanna είναι ο υπεύθυνος μάρκετινγκ για τα LTE και 5G NR Modems για την Qualcomm.

Στο tweet του, πόσταρε μια φωτογραφία ενός smartphone με τη λεζάντα: “Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχω το πρώτο smartphone 5G του κόσμου στο χέρι μου!”

Το smartphone που εμφανίζεται στην εικόνα λέγεται ότι διαθέτει μια διπλή κάμερα με διπλή ρύθμιση φλας LED. Ενώ οι κάμερες είναι οριζόντια ευθυγραμμισμένες, το φλας είναι κατακόρυφα ευθυγραμμισμένο. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε το λογότυπο Qualcomm Snapdragon στο κάτω μέρος της πίσω πλευράς του κινητού.

Σύμφωνα με την Digit, το smartphone στην εικόνα είναι ο πρώτος σχεδιασμός αναφοράς της Qualcomm για το mmWave 5G και δεν αποτελεί μια τελική μονάδα. Η εταιρεία σχεδίασε το ίδιο για τη δοκιμή και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης 5G mmWave για έναν παράγοντα κινητών συσκευών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS