ΑρχικήinetMitte: σύστημα καθαρισμού και εμπλουτισμού του νερού στο σπίτι

Mitte: σύστημα καθαρισμού και εμπλουτισμού του νερού στο σπίτι

Η εταιρεία Mitte με έδρα το Βερολίνο δημιούργησε ένα νέο σύστημα καθαρισμού νερού, που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις επιλογές παροχής νερού.

νερού

Το Mitte είναι ικανό για απόσταξη και καθαρισμό και οι προγραμματιστές του λένε ότι προσφέρει νερό που είναι 60 φορές πιο καθαρό από αυτό μιας κανάτας.

Με το Mitte και μπορείτε να αντικαταστήσετε το εμφιαλωμένο νερό, δημιουργώντας εξατομικευμένα αναζωογονητικά ποτά με πρόσθετα μεταλλικά στοιχεία.

Το Mitte είναι τώρα διαθέσιμο για να επιστρέψει μέσω του Kickstarter από € 199 με την κυκλοφορία του να αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2018. Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το σύστημα καθαρισμού νερού της Mitte εξηγεί περισσότερα για την έμπνευση και το σχεδιασμό του.

Το Mitte είναι το πρώτο είδος έξυπνου καθαρισμού του οικιακού νερού που καθαρίζει και ενισχύει το νερό μέσα από μια διαδικασία εμπνευσμένη από τον φυσικό κύκλο του νερού. Λειτουργεί σε δύο απλά βήματα: Κατ ‘αρχάς, καθαρίζει το νερό σε ένα πρωτοφανές επίπεδο με μια ιδιόκτητη μέθοδο απόσταξης. Στη συνέχεια, το Mitte κάνει το νερό όχι μόνο καθαρό, αλλά και υγιές ενισχύοντας το με βασικά μέταλλα.

Το νερό μπορεί να είναι μια σημαντική πηγή μεταλλικών στοιχείων για το ανθρώπινο σώμα και πολλά μέταλλα έχουν υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα στο νερό από ότι στα τρόφιμα, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο. Ωστόσο, άλλα συστήματα καθαρισμού του νερού απομακρύνουν σημαντικά υγιή μέταλλα από το νερό μαζί με τους ρύπους, δημιουργώντας νερό που είναι μεν καθαρό αλλά όχι τόσο υγιές.

Τα αναλώσιμα πατενταρισμένα φυσίγγια έρχονται σε τρεις ποικιλίες, δημιουργώντας νερά με διαφορετικές ορυκτές ιδιότητες, όπως τα εμφιαλωμένα μεταλλικά νερά. Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε το νερό σας ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τα γούστα σας. Είτε προτιμάτε καθαρό ισορροπημένο νερό, είτε εκλεπτυσμένο υψηλής περιεκτικότητας σε μεταλλικά στοιχεία, είτε νερό με υψηλό PH για αποτοξίνωση. Υπάρχει ένα Mitte για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη.

Για μια πλήρη λίστα των προδιαγραφών και για να κάνετε μια δωρεά, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας Kickstarter ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Mitte

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS