ΑρχικήinetSurfBook Mini: Η οικονομική απάντηση στο Surface της Microsoft

SurfBook Mini: Η οικονομική απάντηση στο Surface της Microsoft

SurfBook Mini: Η Chuwi είναι πλέον διάσημη για τη δημιουργία αντιγράφων των Surface μοντέλων της Microsoft, τα οποία κοστίζουν φυσικά πολύ λιγότερο. Τώρα η εταιρεία επιστρέφει με ένα αρκετά μικρό μοντέλο που στοιχηματίζει πολλά στην φορητότητα.SurfBook Mini

Ο λόγος για το SurfBook Mini, το νέο 2-in-1 της Chuwi που βασίζεται στην ίδια προσέγγιση με τους προκατόχους του, συνδυάζοντας αξιοπρεπή υλικό και χαμηλή τιμή.

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 10,8 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixel, οπότε είναι μικρότερη από οποιοδήποτε μοντέλο Surface της Microsoft, αλλά υπόσχεται να προσφέρει μια εμπειρία Windows 10 χωρίς συμβιβασμούς.

Το hardware κομμάτι διαθέτει ένα Intel Celeron N3450 chip σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM. Παρόλο που υπάρχουν αρκετές συσκευές Windows 10 S χαμηλού επιπέδου που τροφοδοτούνται από τον ίδιο επεξεργαστή, δεν είναι οτι καλύτερο από άποψη απόδοσης, καθώς το CPU φτάνει στα όρια του όταν πρόκειται για πιο απαιτητικές εργασίες ή για multitasking.

Για ένα μέσο χρήστη, βέβαια, που δεν επιζητάει τίποτα παραπάνω από την εκτέλεση εφαρμογών Windows Store, την παρακολούθηση ταινιών και τη αναπαραγωγή μουσικής, το SurfBook Mini είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται.

Επιπλέον, οι αγοραστές λαμβάνουν 64GB χώρο αποθήκευσης. Αν θέλετε να συνδέσετε οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή αποθήκευσης, έχετε στην διάθεση σας αρκετές θύρες που θα σας βοηθήσουν συμπεριλαμβανομένου ενός USB-C και δύο θυρών USB 3.0.

Το Chuwi SurfBook Mini θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για μόλις 299 δολάρια και το πακέτο περιλαμβάνει ένα κάλυμμα πληκτρολογίου και μια γραφίδα HiPen.

Μένει λοιπόν να δούμε πόσο παραγωγικό θα είναι το συγκεκριμένο μοντέλο αν και πρέπει να τονίσουμε ότι δεδομένων των ρυθμίσεων του επεξεργαστή και της μνήμης RAM, καλύτερα να μην το επιλέξετε αν ενδιαφέρεστε για παιχνίδια ή επεξεργασία 4K βίντεο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS